Rat u Ukrajini 2022

1. Mesni - čovek koji odobrava vrstu rasizma/nacionalizma

2. ja lično ne mrzim ni jedan narod nešto naročito, doduše, NEKI su mi manje dragi. svaki narod ima jedno 90-tak odsto govnara i ostatak gospoda. a što se tiče nacionalizma, pišam se i serem po njemu u celosti. inače ima razlog da se ponosiš na ideju države, u kojoj si igrom slučaja rođen.

3. Kenjanje po nekoj naciji je jednako bedno kao i voršipovanje iste. Zamisli suditi o ljudima na temelju toga gde im keva digla noge. A da, simpatije/antipatije postoje za određene, ali nastojim ne generalizovati.

4. kad bi tako narod razmišljao, svet bi bio lepše mesto. ali ne, to su govna glupa.

5. Ovde me ljudi pitaju koje sam nacije čisto iz kulture, zapravo ih zabole kurac. Radi svoj posao, plaćaj porez/poštuj zakon i 95% ljudi boli tukson odakle si, šta si i ko si.

6. svaki narod ima jedno 90-tak odsto govnara i ostatak gospoda

HAHAHAHAHAH aaaa umro sam na ovo

Žan Žak Ruso: Svi ljudi su prirodno dobri, zla čine pojedinci

Dr Mesni: Sve govnari usta ih jebem al ima i dobrih tu i tamo

7. Slažem se s mesnim, ali sam pesimističniji pa bih spustio na 5%.

8. pa jesam li pogrešio?

9. kameni čuo sam da je nešto u vezi sa fašizmom u estoniji veselo nedavno, ali koliko je veselo?

10. Da vidimo. Vođa desnice (EKRE) mrtvo-hladno izjavio da ukrajinke dolaze u estoniju da se prostituišu i da će doneti sidu. Inače Estonija treća po postotku side u EU. Desnica lovi ruske glasove i glasove penzionera. Neke stvari svugde iste.
    Kraj ruske ambasade svaki dan prosvjedi. Dio društva jedva dočekao da utera kurac Rusima na hrpu načina, a načina ima. Drugi dio je svestan da ova država živi od stranaca, od kojih je rusa i ukrajinaca najveći dio.

11. EKRE, jedna od vodećih stranaka, je čudo. Otac i sin je vode, antivakseri, antiimigranti, nazvali premijerku finske mačkicom, njihova imigracijska politika je "If you are black, go back" i to izjave mrtvi hladni na TV-u. Uverili ljude da su stranci svake vrste zlo i da estonci mogu sami o sebi. Da bude jasnije, država ima oko 1.2 miliona ljudi, od toga trećina stranci. Tallinn ima 400k stanovnika (40% stranci), Tartu ima 100K (oko 40% stranci), ostalo vukojebine. Dušu dalo za pro-desne i tradicionalne pokliče.

12. Većina države je normalna i svesna da će bez stranaca Estonci opet kusati ribe, gljiva i bobica. Ali jbg, uvek postoji određen broj pacijenata. No proruski mediji to vole i napuhati. Nema ovde hitlerjugenda da šeta ni sličnih pizdarija. Zakon, red itd. Oćeš prosved, najavi ga. Ako nisi najavio, mrš. Ako jesi i ne kršiš zakon, neka te.

13. pa lepo, klasičan začetak fašizma. dokle će to zapravo ići, nisam siguran, ali znam da neće ni blizu nivoa pravog fašizma tipa italijanskog.
    al što jest jest, sanna marin je vrhunska pička.

14. Doooobro zapamtite ovaj post pičke, za koju godinu pravićete svi vi ovde i ruse i ukraince i naciste i desničare i levičare od blata, kada žute bube pokažu svoje karte i svoje prave namjere. Ne postoji gore govno od indoktrinisanog maloumnog kineza, a takvi su blago si ga nama 99.9% njih. Mesni i takvi kao on će mirno da prihvate sudbinu koju im spremaju, ja bogami neću. Ujedaću ih i kopaću im te njihove iskošene oči noktima, ima da se ritam i otimam sve dok me ne eliminišu kao pobesnelo pseto.

15. Vala je. Bonus informacija: Estonija ima najviše manekenki po glavi stanovnika :D

16. Ujedaću ih i kopaću im te njihove iskošene oči noktima, ima da se ritam i otimam sve dok me ne eliminišu kao pobesnelo pseto.

šta ćeš ZAPRAVO uraditi? usrat se u gaće? upišati i svršiti možda?

17. Sve od ponuđenog u isto vreme, combo batke

18. I sta im odgovoris kamenofile, koje si nacije?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.