Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sme li se onda popisati po hrvatima malo ili? Cisto rendom
Pogotovo po njima
Što kurac? Imaš razne amerofile nemoj se praviš da ne postoje. Rusi braća 4x sankcije > ameri braća bonbe.
Ali ne pridonosi bas raspravi
Aha ali zato 'eee glupi srbi svi vi neizostavno mislite da su vam rusi braća a oni su vas prcali' izuzetno doprinosi raspravi.
Srbi ko zlostavljane žene. Jes da me sankcionisao 4 puta bez ikakvog razloga, ali on mene voli. Bar nije ko oni amerikanci.
Pogrešno tumačiš sve brt, jasno je meni da nas rusi ne 'vole' šta god to značilo, ne vole nas ni jedni ni drugi, čak štaviše niko nas ne voli, niko nikoga ne voli, poenta je da jedni bacali bombe, drugi nisu. Na mene. Na druge što bacaju jebiga to me se svakako manje tiče nego što na mene bacali.
Šmo, u državi gdje se za većinu krovova na šupama i štalama koristi azbest, malo je suludo pričati o osiromašenom uranijumu kao ključnom uzročniku malignih oboljenja, čak po trenutnim podacima na tom polju uticaj osiromašenog uranijuma bio bi zanemariv.
Moglo je bez toga da se bombarduju vojni ciljevi slažem se ali ako fokus stavljamo na dugoročne posljedice morat ćemo da sačekamo prvenstveno ove komisije koje su osnovane za taj zadatak a koje ne čine ništa još uvijek ili nemaju jasne dokaze.
Baš se nismo shvatili, Šmo. Ne poričem da su Ameri bombardovali. Kažem samo da kad prosečnom Srbu kažeš da nam Rusi možda baš i nisu braća, on vadi kartu Amera. Činjenica da su nas Ameri bombardovali ne pere Ruse od govana koja su oni uradili, to je sve što oću reći.
Aha, znači zbog šupa i štala nam je stopa obolelih od kancera toliko visoka u odnosu ne samo na ostatak evrope, nego na ostatak balkana. Mora da su krovovi na šupama i štalama u bosni ili makedoniji od mermera ili titanijuma ili jebem li ga čega. Ne bih da budem cirko pa da kačim ovde linkove ali znam da postoji zvanična studija koju su radili Italijani (inače država članica natoa) o tome šta je taj osiromašeni uranijum uradio njihovim vojnicima kad su se vratili sa kosova.
istorijski smo s amerima imali ok odnose, sretenjski ustav je pisan u duhu francuske i americke revolucije, diplomatski odnosi uspostavljeni bukvalno 3 godine nakon sto je srbija dobila nezavisnost, saveznici u prvom svetskom ratu kada smo dobili veliku finansijsku pomoc od njih, u drugom svetskom ratu ameri saradjivali i sa cetnicima i sa partizanima, sve cetnicke vojvode pobegle u ameriku ili australiju, '92 na samom pocetku raspada jugoslavije ameri su zapravo bili dosta suzdrzani
manje-vise svi srpski nacionalisti do 90-ih su srbiju videli na zapadu - amerika, britanija i francuska, svabe su arhineprijatelji, a boljsevizam i rusi (posle 1917 ofc) bukvalno nemesis, jos gore od svaba, pogledajte samo draskovicevu popularnost '91 i sta je pricao tada
danasnji srpski nacionalisti se kunu u cetnistvo i kralja, preziru zapad i obozavaju putinovu rusiju koja je po mnogo cemu bliza sovjetskom savezu nego carskoj rusiji i ne mogu da smisle komunjare i pricaju da je 20. oktobra '44 beograd iz jedne okupacije presao u drugu, ali zato svrsavaju na paradu u moskvi 9. maja
potpuna perverzija
Plidu da li si stvarno ovo rekao?
everidz srpski nacionalista ne kapira da se po svojim ideoloskim uverenjima vecim delom kvalifikuje da bude predmet dEnAcIfIkAcIjE u ukrajini od strane putinove armije
+1 za Sevastov post. Lepo rečeno.
inače, što se bombardovanja i uranijuma tiče, šiposi na kosovu su više najebali od srbalja u ostatku zemlje
Da galantni, imamo tradiciju korištenja zabranjenih sirovina, zivjeli smo u industrijskoj komunistickoj zemlji, tako da je upitno koliko smo zasticeni bili od nase vlasti prije ikakvih ratova i sranja.
loš bait
Joj šmokljo eto po bosni nisu zasipali svim i svačim što NATO što JNA, pa gledaj sta su radili po Alepu ko god je stigo sipao šta je imao od hemijskog do kasetnih eto samo su tebe bombardovali i samo je to uzrok povecanja a ne jos desetine nekontrolisanih uzrocnika koje fluktuišu neprestano jer vlast boli kurac i za tebe i za mene
Alepo nije u evropi glavčo, ne sumnjam da su kozojebi koji su tamo ostali dobili kancera i više nego dovoljno kao poklončić od natoa. Da da JNA sigurno je vršila danonoćna nadletanja nad Jajcem i Tuzlom i zatrpavala ih osiromašenim uranijumom koji nikad nije ni imala u arsenalu.
Pa mozda ima veze s tim sto su Rusi bili ciste komunjare do tad, a kao sto si ustanovio u drugom dijelu posta, srpski nacionalisti (i svako kome IQ prelazi 12) ne mogu da smisle komunjare. Pritom zapad nam je devedesetih pokazao pravo lice bolje nego ikad, pricas kao da su stvari ostale iste, al eto ludi Srbi promijenili stavove.
A taj isti Putin se vise zalozio za Kosovo i slicna pitanja od svih srpskih politicara, istovremeno svoj narod brani od svih bolesnih zapadnih trendova, sto mu mogu biti samo plusevi u ocima svakog Srbina.
Naravno da ima dosta stvari koje ne stimaju ni u Rusiji, ali nije kao da postoji lepeza mogucnosti, imas genocidalne manijake koji su izmasakrirali tvoj narod na pravdi boga i ni ne prave se da im je zao, sutra bi to uradili opet, i imas nekog ko se koliko-toliko zalaze za neke tvoje interese. Pritom je Srbija sustinski okupirana zemlja, svaku vlast ti kroje zapadne obavjestajne sluzbe, narod se kurca ne pita, tako da svaka stvarna pomoc Srbima od strane Rusa nije ni moguca, i bilo bi sasvim opravdano da nas otjeraju u trokurac dok ne rijesimo sami svoja pitanja, ali nisu uradili to.
Mozda odatle favorizovanje Rusije nad zapadnom gamadi.