Prijava

Kad zene pricaju o imanju muda i slicno prikenja mi se.

Idi jauči ikonama. U agresivnom sam moodu, begaj! Napušiću te tako odvratno da ćeš tri dana mleti kroz glavu šta sam ti rekla i na kraju verovarno plakati u ćošku s kanticom eurokrema i čipsom koji umačeš u isti!

Hotule ne vredi, hoćeš li i ti da umreš kao što sam ja umro?

Odvratan si. Verovatno nisi iznad 100ke sa IQom, niti iznad 10ke u gaćama. Zato ti se i kenja. Iz mozga na usta ništa, ali na rč svakako.

Koje govno je Vukajlija postala

U jebaga da postala a? A šta ste pre pa bili koje pičke materine, neki sajt prepun hrabrih vitezova i pregalašnih junačina? Akademija nauka jebena, cern i nasa mala deca u odnosu na vas vrhunske intelektualce. Jeste kurac moj malo. Bili ste ista govnurda kao i sad samo sa širim krugom debila. Kapiram ja donekle tu nostalgičnu spiku i nekad je sve bilo bolje nego sad kad je mnogo gore, ali mora se znati i za neku meru.

Ti ćeš tek da krepaš Narezak. Rekoh ti da ne žuriš. Sve ima svoj proces.

Nisam u toku što se digla prašina?

Ma nista samo ova histericna nakaza ima sizofrena cepanja.

sratimiru nije dovoljan jedan nalog, pa sad koristi dva vidim.

Kada se meni obraćaš ne obraćaj mi se kao pripadnici ničega. Ja nisam deo niti jedne institucije, sistema, pokreta, sajtova niti pički materina. Svoja sam.
Rekavši da je postala mislila sam upravo na onu nostalgiju koju si napisao - da je sve bilo mrvu bolje nego sad kad je za tonu hleba gore. Daleko od toga da je bilo elitno i genijalno mesto, ali je makar bilo pristojno svratiti, nasmejati se, razmeniti koju sa iole zanimljivim svetom i otići sa sajta bez neke gorčine. A sada, pelin druže. Smejurija. Dno. Zajebi da me svrstavaš bilo gde. Ja ne jebem živu silu. Tek ne jednu Vukajliju. Samo mi krivo. To je sve.

a vi, zapata i ekipa, samo ga nastavite ohrabljivati, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste i vi i on izasrali.

nakaza

Volela bih da me vidiš uživo i da mi u oči kažeš da sam nakaza! To bi mi bilo puuuuno zadovoljstvo!

Koji ste vi klan morona, nevera ...
Po jednoj ženi pljuje njih 10. Kakve li su vam žene kući pa ste ovakvi bednici? Tuga.

Ma jako smejanje bilo ubilo se, sterilno govno gde si morao da hodaš po jajima da ne bi popio strašni bAn zato što si napisao nekoliko reči i ostavio ih na rendom internet stranici i neko se našao uvređenim. Tebi ako smeta to u šta se pretvorila znaš de su vrata, zašto bi iko provodio vreme na nekom mestu koje mu uopšte ne odgovara, pritom kenjajući po onima koji su tu i pričajući kako je eh nekad bilo bolje. Kao da uđeš u svinjac valjaš se u govnima s veprovima i govoriš im eee u moje vreme su i ova govna bila bolja, duhovitija, visprenija eh.

a vi, zapata i ekipa, samo ga nastavite ohrabljivati, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste i vi i on izasrali.

Kako bih volela da te dragi Kazan ubedi da grešiš, ali još više bih volela da te ja lično u to ubedim. Ne da bi vrištao, ispuštao bi epske saundove. Bliv mi. Ju hev no ajdija ...

Pa vrlo jednostavno možeš da ubediš sve koji sumnjaju u tvoj identitet.

To je tvoje mišljenje Šmokljo. Lošu percepciju mene imaš kao i svi. Ne pljujem ja po vama, vi ste prvi počeli. Od starta, od pre 12 godina sam najomraženija ovde. Ja se valjam u svom blatu, kraljica prasica, a vi ste kanda višak ...

Ao spika sta je vukajlija postala - krindzz

Ne znam sta je postala ali znam sta je prestala da bude, leglo moralnih patuljaka koji se uvlace jedni drugima u cmar za plus lajk share subskrajb hvala bogu hvala velikome te je sve to zamrlo

Jebo te krindž. Ti sem te reči nemaš vokabular. Sveto nasilje nad ovakvima.