Rat u Ukrajini 2022

1. Cenim paralele sa braćom Šiposima, ali oni više gledaju kratkoročno na ljimunada bizmise i sitan kriminal, ne na filmsku industriju, bankovni sektor i tako to.

2. isti koncpet, ako moras zrtvujes svoje zarad visih ciljeva vec ulazis u kategoriju stoke. Finansijski gledano samo su finese u pitanju. Kulturni narodi ne rade takve stvari

3. Od tih finih stvari jedino su se probili u muzici... Dua Lipa, i ostale, ima ih...

4. da bas se probili u muzici, ta lipa da se caca nije preselio u neke engleske pevala bi kod sase popovica i zvala se pajsad

S E K A
    E
    K
    A

5. A i teritorijano je sasvim legit uporediti sipuse i jesovane, egzistiraju sa solidnim uspehom na izuzetno malim prostorima sa svih strana okrzeni "neprijateljima". I pajsad i jedni i drugi imaju potporu velikih sila bez kojih bi bili kurcina.

Ofc jese sami vode svoje bitke ali sipusi odlicno prate taj patern i fantasticno lobiraju

6. cus razorili celu gazu jer uleteli neki islamisti da pobiju neke njemice.

Odakle da krenem…

1. Hamas je otvoreno rekao da im je namera da ponove 7. oktobar što su više puta, ako tako budu u moguJnosti;

2. Svaka čestita vojska onog trenutka kad se zarati sklanja svoje civile što dublje iza fronta, ne sakrivaju se kao pičketine one najgore u njihove stanove, dečije sobe, bolnice, škole itd;

3. Uzevši gorenavedeno u obzir, činjenica da je po samom Hamasu do sad stradalo SAMO manje od 50k što civila što terorista ukazuje na to koliko je Izrael dobar preko svake mere čak i kad ih neljudi ujedu za dušu.

7. jbt ti che stvarno verujes da taj napad na tom after partiju nije bio isceniran

8. Dobro, pravda za Šiptare.

9. Šta menja to što je isceniran? Hamasu je broj 1 tačka u manifestu da Izrael - treba da ga nema.

10. i sta ce da pokusa to resi na nekoj zurezi klanjem nozevima i otimacinama? Tako to ide jel.

11. ako vratis film taj dogadjaj bio na samoj granici, u najmanju ruku moze se shvati ko provokacija. Smrdi na klasik jevrejstinu

12. povod za rat: mejmuni nas napali na tehno lezbo partiju na samoj granici sa mejmunima
    jese: ajmo pobiti sad 50k ljudi tamo vidi sta nam rade osecamo se jako jako ugrozeno

13. Dobro, jeste da Bibi i Ja Veliki Imam ne mogu jedan bez drugog, ne kažem… ali Bibi tu bitku ako do nje ikad dodje pobedjuje 20 od 10 puta… u tom zecu leži grm.
    Pa neka Kamenei spava mirno sa svakom novom gazanskom dušom na savesti.

14. che, lepo reci da si jesovanska dusa. Nemamo mi problema sa tim. Al jebace vas mudzosi pre ili posle. Neminovno je

Imaju familijarno-plemenski karakter i to ce odneti prevagu nad jesama satanistima

15. povod za rat: mejmuni nas napali na tehno lezbo partiju na samoj granici sa mejmunima
    jese: ajmo pobiti sad 50k ljudi tamo vidi sta nam rade osecamo se jako jako ugrozeno

Navedi mi jednu državu koja ne bi strože odgovorila na napad vladajuće, demokratski izabrane vlade koji odnese ćivote 1,2k ljudi i da ta vlada sutra kaže da će to opet i opet da uradi pa se posakrivaju po obdaništima sopstvene dece.

16. Navedi mi jednu državu

srbija, nemacka, francuska, belgija, svecka, holandija...da ne nabrajam dalje. Gen cela zap jevropa pod talasima siptara mejmuna migranata

17. Imam nadprosečnu naklonost prema Ješama, priznajem.
    A za Mudžose što kažes sve stoji, samo je tužno što je tako, oni imaju vremena i život pojedinca im je = 0. Ja bih voleo da anti-teizam zavlada i da ja sa 2 rasne libtard lezbače koje bljuju vatru kolonizujem Proksima Kentauri dok ih lečim od lezbijanizma hnjo hnjo

18. generalno moras dobar scenario da napravis za odmazdu da ti prodje legit. Taj scenario pije vodu vec dugorocno u diplomatskim odnosima.

Do te mere da posle toga potamanis 50k i trajno raselis ko zna koliko jos. De to ima jbt.

Ustase su slicnu stvar izdejstvovale 95e. koko bilo 250k. Isto bili teroristi te sto raselili.

19. srbija, nemacka, francuska, belgija, svecka, holandija...da ne nabrajam dalje. Gen cela zap jevropa pod talasima siptara mejmuna migranata

Nisam rekao, ali da ponovim:

Navedi mi jednu državu koja ne bi strože odgovorila na napad vladajuće, demokratski izabrane vlade koji odnese ćivote 1,2k ljudi i da ta vlada sutra kaže da će to opet i opet da uradi pa se posakrivaju po obdaništima sopstvene dece.

Nije isto, jebemmumiša.

20. Nije isto, jebemmumiša.

Pa nije isto al su njemacke pune mejmuna i nedo bog svabo se pobuni odma ce soros afd proglasi ih krajnjim desnicarima.

Slicno i mi furamo sa sipusima, cuj ameri (jese sorosi) na strani sćiptara. De to jos ima

Moj chevara, za nasu srbiju si true liberal a za jesovane true desnicar patriota