Rat u Ukrajini 2022

1. Treba da budemo zahvalni Hajzenbergu i Openhajmeru, već brat bratu 70 i kusur godina prošlo bez traćeg sveckog, koji usput nikad neće da se desi, barem ne nuklearna opcija. Zašto ne? Zato što ljudi koji vladaju ovim svetom zavise od ekonomije i trgovine, ovaca za šišanje i izobilja istih. Što više ovaca - to veći prihod, to zadovoljnija žena, (ili roditelj br. 2, da ne bude da sam zastranio).

che, i ovde si se solid osrao

tripujes da je vlastodrzcima potrebna drzava blagostanja kako bi sve bilo manje vise ok.
    Ne bajo, jedino pametno sto si uradio jeste sto si oco u supak sveta pa nema sta tamo da te snadje bukv. Ne desava se.

2. Bukvalno odem da ubacim štrokavo sudje od fruštuka u mašinu nakon šitposta, vratim se kad ono, forum nikad aktivniji.

3. obaveze roditelja br 2 > postovanje na saitu

4. Ali cela poenta je taj NjNj3 tipa nuklearni nikad neće da se desi dok se Soroši i Bezosi nešto kao pitaju.

5. Premda nešto se manje pitaju od kad je onaj brat roknuo CEO-a one zdravstvene osigurejšn kompanije u Nju Jorku gradu, kako sada svi CEO-i iz tog filma vraćaju linkedin profile na fabričke risete lol

6. davni dana sam dobio okladu na tu temu na rok 10 dina, ta spika se siri ko fazon smak sveta. U tom ranku. dogodine ce bude...

Sad jbg sto se tice ww3 to ti uveliko traje (pocelo 99e), sto se tice nuklearnog rata pitanje je i da li postoji i u navedenim količinama. Odvraćanje bukv.
    Fazon imas lika kojeg zoves putlerom i pajsad nece da koristi. Sig.

7. i putinella ispalio ovaj oresnik skoro i sad krenuo sa spikom kao fazon proizvodicemo mi tek ovoga kako nuklearno oruzje u perspektivi ne bi moralo se koristi

bukv ne znas ko vise laze i koga

8. joj ljudi dok se vi prepirete ja spremam jedan hit. Zove se Čevu kaže Peace. Čućete uskoro.

9. Inache skoro sam se bas bas skenjo u zaharovu (jebobi) kad je podrzala vucelu nazvala studente opozicionim sorosevcima bas mi pala u ochima

10. Ma nije Putler baš toliki mejmun, ima i on malu Šeroun i ovde me seci ako nema i on bunker na Zelandu :ДДДДД

Mene više brinu ovi tvrdi desničari Džuz u Bibijevoj krhkoj koaliciji koji tajno finansiraju ajatolnštine u Iranu da naprave neku atomsku tipa jel si to sam pravio ili ti je neko pomagao, pošalju za Tel Aviv, ovi to obore ili aj da kažemo ne obore što bio bio prelol da ne obore i eto im razloga da naprave ogledalo od Iranskog peska i da se konačno ispuni Džu PROROČANSTVO,
    Ti su realno najopasniji jer su verski fanatici sa uber moćima i smorili se u poslednje vreme jer

NIŠTA SE NE DEŠAVA

11. Hahahaha koja madjija je ovo o jebem ti sve.
    Sad se osećam matoro,

12. ahahaha jovore kakva tresina loool

Jebač ko i uvek,
    nešto provocira,
    a selt nikad ne da,
    niko da me dira.

kobedilo

13. ne znam che, najebace jeshe pre ili posle, Nije da ih vec par puta nije pogadjala simptomaticna karma.

14. Sad mi dodje da pristavim Kronosa Korga i da napravim neki fjužn Kit Džereta i fristajla da disujem Jovora što me proziva po interneteima, no mi mrsko.

15. ali gen jese su u ranku siptara. Narodi koji umeju da svesno zrtvuju svoje mogu odlicnu propagandu da ostvare dugorocno.

*i ciljeve

16. Pa sad, u kojem god ratu u poslednjih 70 godina koji su vodili na jednu njihovu žrtvu bude 10-100 neprijateljskih… ja bih stavio ovo malo dolary što imam na njih, kad bih bio kladioničarski nastrojen.

17. jbg tako krenulo i ovo zadnje sa onim partijem pri granici

cus razorili celu gazu jer uleteli neki islamisti da pobiju neke njemice. i sad ovog dzabulanija postavili, promenio se decko. Shvatio da se terorizam ne isplati pa postao demokrata.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.