Rat u Ukrajini 2022

1. A brte nije zamena teze bukv si to reko, svedeno tako zvuci.

2. da, kad ga ti svedes. zato i kazem, i da ponovim: nije napisano tebi.

3. dovodis i naturalizujes i menjas i te nove ljude i sebe

Da samo što se došljaci niti naturalizuju niti menjaju, naprotiv, ima da ti naprave kalifat tu gde budu. Idi uostalom vidi Birmingem na šta liči, London na primer, više bukvalno nije Engleska. Ima da naprave situaciju ko u Beogradu što imaš zvezdu i partizan, pa se dve grupe polarizuju i uopšte ne trpe, s tim štosu ovde podele nepomirljive. Ima bre došljaci da pojedu Evropu u narednih 30 godina, Evropljani više nemaju volje ni da se jebu zarad produžetka vrste, a kamoli pušku u ruke da uzimaju i da se brane.

4. a sta si rekao sustinski drugacije?

5. U Engleskoj već imaš heat or eat politiku kod 20% ljudi, bukvalno, il imaš za klopu ili za grejanje zimi i jebse. Prsli su skroz posle bregzita. Francuska ekonomija se raspala načisto, Švabama se događa pršnjavanje folksvagena u realnom vremenu, a on im je najveći zamajac bukvalno. U Lisabonu više nemaš Portugalaca jer ne mogu ništa da priušte, Grčku da ne pominjemo...Masa EU zemalja grca u govnima.

6. kaki kurac, da bi imao realnu stabilnu drzavu moras imas jaku struju koja ce to da radi, cim krenes u globalisticke procese i ove levicarske tripove ode sve do kurca jer krajnji cilj jeste da narodi ostanu bez drzava te da zive svi u jednoj, al jevrejskoj

7. Cilj je ko u Ameriki da naseliš gomilu koječega kojekuda, što će da glasa uvek za tebe i drži te ledžit na vlasti, ako se narod pobuni izvedeš vojsku i specijalce jer si ledžit dobio na izborima i šta te briga. Žuti to skontao na vreme, zato se čiste od Meksikanaca i svega ostalog.

8. U Engleskoj već imaš heat or eat politiku kod 20% ljudi, bukvalno, il imaš za klopu ili za grejanje zimi i jebse. Prsli su skroz posle bregzita. Francuska ekonomija se raspala načisto, Švabama se događa pršnjavanje folksvagena u realnom vremenu, a on im je najveći zamajac bukvalno. U Lisabonu više nemaš Portugalaca jer ne mogu ništa da priušte, Grčku da ne pominjemo...Masa EU zemalja grca u govnima.

zajebano je, da

9. imas i ovo u nemačkoj, pametne švabe vs retardirane švabe...al nacistički afd bajo moj dobro je ovako (ovo gde plavo afd počistio)

https://www.politika.rs/thumbs//upload/Article/Image/2025_02///677z381_Nemacka-mapa-istocna-i-zapadna.jpg

i onda im nametnu na čelo vlade korporativnog mejmuna

10. kako je u svajcasrkoj melk, caro, u odnosu na EU npr? kako se zivi tamo?

11. ko u jugoslaviji, kaci kući osrednje al kad odeš u slovačku i češku budeš glavni baja. Eto tako se ćivi

12. Kakve Švajcarska ima veze sa EU lol, to je bukvalno druga planeta

13. pa jebem li ga, pitam. delimicno da vidim sta ti vidis, delimicno da vidim kakav je osecaj pa da uporedim sa onim sto ja zivim.

iskreno jebem li ga, ja ne razmisljam toliko puno kako je u EU. znam je britanija "procvetala" od kad su se breksitovali (sto jebem li ga cemu je argument, jel za ili protiv globalizacije), znam da svabe osecaju posledice sto vise ne kupuju ruski gas, spanci i italijani valjda nekim cudom su OK, ko sto su i uvek bili, skandinavci su skandinavci, istocna evropa sto u EU, njima kao ide na bolje i tako. ne vidim neke apokalipticne scene. mozda gresim :)

14. ma ja kao Evropa se raspada, a i dalje ljudi hrle tamo

15. valjda ona 2009 koja bese slom berze gora bila ovako po poslove, ekonomiju. korona isto, alse brzo vratilo.

sad jebe ova globalna inflacija, AI sto stvarno pocinje da menja ljude, i to. neizveznost kad gledas kako americki drzavnici ko dve siparice po twiteru seru, kud ide to.

16. Celte nema te na onoj temu superinteligentna AI. Znam da si ti sam nekad pokretao temu neku u tom fazonu. Ali evo sad, kad se zakuvalo oko toga, tebe nema.

17. ЦГ ће учествовати у обуци украјинских војника на територији ЕУ.
    Руси, сад сте стварно готови!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.