Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
bukv, cilj je rusija i resursi za novi slobodan svet. Ukrajina samo korak na putu ka tome. Nije prvi put
secam se kad su pricali kako rusi sporo napreduju i kako su u stanju samo po neko selo da osvoje.a ukri ima da stignu do moskve jelte..ma bilo je tu bisera nevidjenih
na nekom forumu me trajno banovali.pricali ljudi tamo kako rusija ima imperijallisticke apetite i kako je krenula u pohod na evropu ali zelenski ce to da zaustavi nema veze sto je gej klovn pokazace mu ameri kako.ja reko pa vi ste totalni retardi
lol, rujani krenuli na denacifikovani berlin valja to u startu spreciti. Smrdi na klasik redit pricicu & kmecanje
ih rusija bogata.hteli da urade nesto na foru one istocno indijske kompanije.i misle nuklearna sila ce to da dozvoli.
ja razumem da su oni na strani zapada ali to ne znaci da moras da budes malouman.ili mozda znaci
pa ja sam pre rata bio na strani zapada.uvek sam bio u fazonu kakva rusija.
to su kvazi levicarske spike mozgova ispranih koka kolom i fake ljuckim pravima. Propaganda bukv. Fazon ako ti se ne svidja zapad idi vozi moskvic
random sirotilja se usere e ajde nemojmo biti sirotinja pod ruskom cizmom ajmo pusiti zapadnu kurcinu tamo je lepo bicemo bogati sig
da to je to.tamo imaju tri puta vece plate..
samo sto se evropi izgleda crno pise.tako mi deluje.evropa je bukvalno pocela da zaostaje u svemu.a imaju uslove za napredak.ameri razvijaju vestacku inteligenciju idu u svemir itd.poceli i kinezi isto tako.rusi isto imaju neki napredak.drze korak,a evropa sta go kurac.samo znaju da prave kola a ni to izgleda nece moci vise
европа служи коко видим само као америчка играчка у виду нато пакта да кад треба да се уведе демократија ту около да реагује јевропа значи украјина реагује јевропа либија ирак сирија реагују јевропе и нато