Rat u Ukrajini 2022

1. evo ovaj naš jado se javlja večeras u 6, moja procena šta će reći:

- pozivamo na mir i suzdržanost
    - poštovaćemo teritorijalni integritet ukrajine
    - iako niko ne poštuje naš teritorijalni integritet, svima smeta rusija i putin, a nije im smetalo kad je nato ovo radio, što je dozvoljeno jupiteru, nije dozvoljeno volu
    - nećemo uvoditi sankcije rusiji
    - narod nek ne brine, imamo konzervi graška i hranu za kerove

rejting mu skače s posrnulih 40% na rekordnih 70% i to je to zasad, a posle izbora sledi stiskanje jajca od strane zapada

2. Iskr se nadam da ćiro devedes kec prima platu za ovo. Ako ne, it's just sad...

3. Hahahaha posrnulih 40% koji cope jebeni

4. A ovo jao daj da se uvučemo zapadu u goozoo da nas ne bi tukly, jbte...

Šta nas boli kurac realno, ajmo sad pošteno? Nek si povade oči. Sedi lepo na ogradi i čekaj koja strana odnosi prevagu i da da najbolju ponudu.
    Naučimo nešto od Bugara, mater mu jebem

5. Bojim se da je ovo jedan od besmislenijih ratova u moru besmislenih ratovanja. Nadmoćnija Rusija napada izuzetno naoružanu Ukrajinu s ciljem povrata bivsih teritorija i svrgavanja režima u društvu koje je već toliko demokratizovano da je postalo sušta suprotnost Rusije, njenih globalnih shvstanja i njenog državnog uređenja.

Čak i da postigne svoj cilj Putko, šta misli da će imati na tom prostoru u narednim decenijama? Konstantne pobune, državne udare i stalne infiltracije stranih agenata, ne znam ne djeluje mi perspektivan scenarij za Ruse u svakom slučaju.

6. Da li bi ovo sve moglo negativno da se odrazi na kurs dinara, to me jedino interesuje?

7. A ovo jao daj da se uvučemo zapadu u goozoo da nas ne bi tukly, jbte...

Šta nas boli kurac realno, ajmo sad pošteno? Nek si povade oči. Sedi lepo na ogradi i čekaj koja strana odnosi prevagu i da da najbolju ponudu.
    Naučimo nešto od Bugara, mater mu jebem

ma ne kazem da treba sad da budemo veci papa od pape, nego mi se cini da je ovo cekanje vise odraz pickanstva u vladajucoj eliti nego neka promisljena strategija, ne znaju sta ce sa sobom, nijedan korak nije dobar i zato ce izaci s nekim najbejzik izjavama

8. Da li bi ovo sve moglo negativno da se odrazi na kurs dinara, to me jedino interesuje?

dinar od novembra 2019 do danas kao da je vezan za evro, samo pogledaj kurs u tom periodu, tako da sumnjam da ce se nesto promeniti sad

al cemo zato to placati inflacijom

9. Kad smo već kod nežnost - muževnost priče

- da, mačo glave koje se eksponiraju da su mačo ol d tajm su latentni homoseksualci, pokazala nauka i iskustvo i

- da, Pitero Tul, Delon, Morison...Mnogi od najpoželjnijih muškaraca ikada su imali izraženu animu. Btw pogledati na šta liče sinovi Alena Delona, tom je trebalo zabraniti da radi bilo šta drugo sem da pravi decu.

10. Da li bi ovo sve moglo negativno da se odrazi na kurs dinara, to me jedino interesuje?

Drzim fige da hoce lol

11. Realna vrednost dinara je 300 din fazon

12. 'Russia has taken Homel airport, VDV were fine, the column arrived and plastered UAF,

Now the columns from sumy makeneastern approach on Kiev

Seems Dpr and Lpr are keeping eastern Ukraine pinned

UKR friendly osint feeds say Russian armour are on the outskirts of irpin a suburb of kiev.'

'Rob Lee
    @RALee85
    ·
    43s
    The Russian MoD says the Kyiv is blockaded from the west after Russian Airborne forces, presumably that arrived from a ground advance from Belarus, linked up with VDV forces that arrived in Hostomel'
    https://twitter.com/i/status/1497199368423813130

https://twitter.com/i/status/1497214126216593448

13. Besmislen i tuzan rat totalno beli hriscani na bele hriscane

14. Iskr se nadam da ćiro devedes kec prima platu za ovo. Ako ne, it's just sad...

Jos tuznije je ako ga neko placa da na sajtu sa 16 ljudi siri propagandu i kaci 60 linkova po postu koje niko ne otvara.

15. jos pre invazije svi su rekli da nece da salju trupe u ukrajnu a zelenski sad kuka sto niko nece da mu pomogne.najjaca zemlja na svetu nece da se umesa smrc smrc.mi smo sami...pa sta je retard ocekivao da ce da idu u nuklearni rat zbog njega.deli civilima puske da se bore protiv ruske vojske, kaze gadjajte ih monotovljevim koktelima.svi nek izginu samo da odbrane kijev tj njega jer mu se lose pise ako ga rusi navataju,.

16. sad zameraju rusima sto su pogazili rec jer su rekli da nece da izvrse invaziju.jok trebali su da kaazu napascemo tad i tad.pripremite se dobro.a ti zelenski bezi iz zemlje

17. Winwin za nas. Stagod vucic reko U KANALU JE

18. bice nesto tipa:mi volimo i rusiju i ukrajnu.to su nasi prijatelji,.moze da kaze i da je protiv rata/svi su protiv rata jelte

19. jebo to sto su rusi usli pitanje samo koliko su zapadna govna sposobna da zakuvaju

20. Tuku se slaveni, svakako zapad izdominirao