Rat u Ukrajini 2022

1. jese prelako citas, bukv sve mozes ustanovis po posledicama

ko i ova satan rava party na granici sa mudzosima. Sredstva opravdaju cilj i cao, ostalo istorija. Onda snimas filmove i palamudjenja da zadrsis mejnstrim kurs putem propagande koju isto peglas kroz vesti i masmedije. Usput malo kmecis preko sorosa fazon bitno ti je

2. Daj caro ne budali. Ko podržava Gretu, Soroševo najmilije čedo? Ti ili ja?
    M?
    Ko hoće da pruži ruku nade hamaškom kultu smrti, dok mu pravedna izraelska čizma pritiska kukavički vrat?
    Ti ili ja?

Otvori oči. Svi vas vole, dok im ne dodjete u njihovu mahalu.
    Počevši od Jordana, Egipta, Sirije…
    Sve komšije su u fazonu “šupičku materinu, jepte se ciganji, hoćemo da živimo i stvaramo, ne da budemo pajsad MarRTiRi”…

3. Greta ti false flag op

Bila juce i u srb da dezavuise.

4. Nista tebi cevara nije jasno cim se lozis na ove pojave haha

5. sorosheva kopilanka lol

6. Ja mislim da si ti caro false flag za vučelu opaaa.
    Odvlačiš pažnju jeftinim cirkuzanisanjem sa nekim južno-pacifičkim cionistima dok poštena raja ruši vlas’.

7. Koji si Balaš haha
    “Reči jesu moje igračke”…
    Kada narod ostane bez mora…

8. Lol, vec sam objasnio cevara da ste i ti i vucela u svakom smislu jesovanski korisni idioti, slazete se i oko ostalih nato antisrb pitanja.

Jedino vam se stil razlikuje! Vucela ima taj komunjarsko-radikalski a ti praktikujes komunjarsko-demokracki. Sve ostalo isto opaaa

9. Ja mislim da si ti caro false flag za vučelu

+1

10. Hahaha važi.
    To sam ja, ja to radim.
    Svaki narod ima tačno onog vodju kojeg je zaslužio.

11. Vucela podrzava: isr, ukr, eu, nato, vacinaciju
    Chevara podrzava: isr, ukr, eu, nato, vacinaciju

Dje razlika?

12. Lol, vec sam objasnio cevara da ste i ti i vucela u svakom smislu jesovanski korisni idioti, slazete se i oko ostalih nato antisrb pitanja.

Stvarno?
    Anti-srb?
    Okle to sad?
    I pre nego što nastaviš - nemoj.
    Povredićeš se.

13. Antisrb politike, fokusiraj se na ovo

Vucela podrzava: isr, ukr, eu, nato, vacinaciju

ideoloski ista globalisticka judeo sekta

14. Vucela podrzava: isr, ukr, eu, nato, vacinaciju

To caro, taman sam mislio da si pokleknuo.
    Che o isr:
    Gaza - gazi neljude.
    Ukr - rus +1
    EU - pedofilski satanističko-marksistički kabal.
    Nato - potrebno zlo, jbg.
    Vax - objasni mi zašto si ti pametniji po tom pitanju. Priznaj da pojma nemaš. Ja barem ne trubim iz sve snage da znam.
    Ali da ne ispadnem čkapi - verujem u WHO preporuke.

15. Brt poredim tvoje i vuceline agendaske stavove, pusti sta sad ja mislim. Govorim o kursu delovanja. Naravno da svako ima svoje razloge al ti i vucela ste c/p 90% min

16. Ti i vučela ste po toj logici 110% min zajedno, jer odvlačiš pažnju, habib.
    Ja sam daleko, ne tiče me se lično.
    Mene zanima da vi mene kažete kako od ovaj cunami iz Kamčatke da ostanem ćiv, to mene zanima.

17. komunjarsko-radikalski

o_O

'srboćetnićki/srbokomunistićki'.. gde li sa to već čuo...

Idi Caro slavi Oluju, batali ove teme što se teško razumeju

18. Cara je onaj ortak što se razume u sve, kojeg ćeš da odvedeš na večeru kod ženinog šurjaka astronauta, jer žena, i koji će sa vrata da počne da trubi na sva usta o van Alenovim obručima.
    Mukica.

19. Koliko truda i muke da se odbrani teroristička genocidna tvorevina koja je odgovorna za smrt stotina hiljada dece (ne računajući odrasle) u proteklih nekoliko decenija. Da postoji način da se izbrišu gumicom sa mape, bukvalno bi zavladao mir u pola sveta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.