Rat u Ukrajini 2022

1. Plot twist : Palestinci potomci Avrama i Božiji narod iz Starog Zaveta.

2. Alo druže jel si čuo da je Iran proteterao milion i po afganistaca iz svojih grainca? U poslednjih metar dana?
    Kmeči malo o tome, zanima me ugao.
    MILION.
    I PO.

3. Plot twist : Palestinci potomci Avrama i Božiji narod iz Starog Zaveta

Plot twist - Isus je Džu.
    Haha.
    Šta sad.

4. Iran je moderna teokratska drzava, i pored Vatikana, jedina te vrste. Nije ni čudo što smeta judeo-evangelistima jer se po njihovom viđenju stvari ne smije dozvoliti da postoji nijedna stožerna muslimanska država jer ne ide niz dlaku cionističkim zločincima. Zato i izmišljaju raznorazne opresije u iranu i pokušavaju da ga prikažu kao neki afganistan a zapravo je činjenica su istorijski, geopoliticki i kulturno bili ispred tih kolonijalističko-ugnjetavačkih zemalja zapada koje sada i nama i irancima drže slovo o nekakvim vrijednostima koje mi tobože ne njegujemo lol

5. Hahaha važi pluduuu, Iran = Vatikan.
    Mislim da silazim na ovoj stanici.
    Valja vezati barku.
    Biće cunamija, kažu svi.
    A ja ću umreti od ljubavi.
    Komite me uze
    Tamara

6. Da da, da si ucio skolu znao bi da postoje danas samo dvije takve zemlje: iran i vatikan

7. rasni hakovo čevaru lol

alo tebra ti i vucela ste globalisti, sa tvog aspekta nema potrebe da se menja jer vi radite to, to ste vi

8. komunjarsko-radikalski
    o_O

'srboćetnićki/srbokomunistićki'.. gde li sa to već čuo...

šta želi vucela najvise da bude:
    -novi djindjic
    -novi sloba
    -novi tito

ae komunjare

9. ili milo ako nas izjebu

10. -novi tito

Па сви су они титовчићи, дефинитивно, немам сумњу у то, мислим, волели би да буду.

11. za vreme čEtNiKa vucele nije moglo:
    -da se donese rezolucija o jasenovcu (odlagano vise puta)
    -da se izmesti kuca cveca/smrada
    -da se napravi jedan spomenih cica drazi

to je to cetnistvo lol. Bice da su i dalje komuno-radikali na vlasti, jer kosto znamo radikale i seseljugu jeste napravila udba

12. -da se izmesti kuca cveca/smrada
    -da se napravi jedan spomenih cica drazi

Za ovo rispekt vucela

13. -novi djindjic
    Sve ostalo što si nabrojao je stopirao sps ( i hvala im na tome).
    A ludak je četnik bio i ostao

14. cetnik po retorici po delima dosmanlija

15. Cetnik koji salje oruzje zelenskom, cetnik koji kupuje rafale, cetnik koji se sastaje sa sorosem, cetnik koji podrzava kamalu haris, cetnik kome bler savetnik

Č E T N I K
    E
    T
    N
    I
    K

16. cetnik koji ide u srebrenicu loooooool

17. Tako je, jer mu gazde rekle da mora da se namaže svim (duginim) bojama da bi sakrio četništvo

18. o cemu ti, zvalavi sve vreme srbuje o kakvom sakrivanju ti pricas. Zato i jeste oko sebe okupio krezavu zgadiju.

Jbt krezavci ga prepoznali al pepsi kaze da je namazano to svim bojama. Jbt ne glasa ga krug dvoike vec zgadija koja kuci slusa malog kridzu

19. Ma ne bre zbog naših, nego zbog prihvatljivosti u inostranstvu. Nije isto kad Holandez uleti s investicijom u četničiju i u europsku budućnost

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.