Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jedna mudra osoba je rekla, da izbori mogu nesto da promene politicari bi ih ukinuli.
Smesno je misliti da narod nekog bira. Bilo gde u svetu.
Vec kad biras od strukturno ponudjenih to nije nikakav izbor.
Na kraju se narod optuzi kao mi za slobu.
Pa sto su ga birali jelte. I sloba pao tek kad ga zapad skenjao.
Ta prica oko izbora i volje naroda je prica pink babe
Ti si zaboravio, ja neću
to je upravo ovo sto ti pricam da opstim ratom neces da rascistis nista sto ti mislis da hoces, nego samo ces napraviti gomilu zapata koji mrze celi svet.
a takvima ne smeta rat. tako da ratom ne resavas beef
Ne mrzim ja ceo svet, samo one koji su nas bombardovali.
Razdor u caramel taboru. Stay tuned.
kako god, jel mislis da ces manje da ih mrzis ako te opet bombarduju?
Ti to zoveš mržnja, ja zovem sećanje. Kako god da ga zoveš, moja deca će porasti na toj priči. Pa kako god odluče kad porastu
ama pricam o teoriji da rat donosi mir i da je to najveca glupost koju smo smislili do sad kao covecanstvo, a ti si je pomenuo kao da nam treba neko "konacno resenje" pa reko da ti kazem koliko gresis
jel mislis da ce sad ukrajinski narod da odjednom kaze "aha, rusi su ustvari mnogo dobri". sto ne mislis ti tako za nato?
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje.
Jedan od mojih omiljenih citata.
Čekaj, za njih može da se traži mirna solucija, a mi tri meseca rokani uranijumom. Za tri meseca neka se jave.
Vidi Cara, to što Celtovi neće čitaju knjige i što se vode istim načelima poslednjih 15.000 godina je u redu skroz - onolke biblioteke, 500 dindži pretplata godišnja, čovek kupuje informer i telegraf, gleda pink - i to je u redu, ovo je zemlja slobodnih, ali posle nemoj da kukaš kad ti se obija u glavu.
Za tri dana pobeglo ih 200 000. Mi posle mesec dana igrali kolo na mostovima.
#goals
a melkoru za ovo "nema neduznih" mogu samo pozeleti najgore za to sto je izabrao vucica da vodi srbiju.
totalno je zasluzio, sam kaze
mislim da melkor nema prava nista da komentarise dok bira vucica i sns.
Tek za 75 dana mogu da počnem da lijem suze za nedužnim Ukrajincima. Do tad nek stisnu muda.
jbg, to sto je neko glup ne znaci da ga je ok koristiti ga jer je glup.
Jednostavno, narod je za sistem potrošni materijal.
Naravno da nema nedužnih Celtaro. Jedni su ga birali, drugi biraju da u vreme protesta odu u neki kurčev restoran da jedu kalamari, treći biraju da sreću potraže u Švajcarskoj. Patimo svi zajedno :)
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje.
Jedan od mojih omiljenih citata.
ima i bolja, svaka vlast je od boga
ja ne ucestvujem u sns orgiji, pobegao sam, partijasu strokavi, idi uvuci se vucicu u dupe i odjebi. kriv si
Nije ok ovaj zapov stav.
Ne sa aspekta averidz vukajlijasa
NEGO SA ASPEKTA DOKTORA KOJI LECI LJUDE
etika level nuban