Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
To što je neko glup je stvar slobodnog izbora koja za sobom povlači opravdane posledice. Sve živo oko tebe se jebeno trudi da ne budeš glup, bukvalno te lupaju po ušima da ideš 12 godina u školu i naučiš nešto tamo, gugl ti je dao mogućnost da se praktično za džabe iškoluješ, naučiš istoriju, matematiku, astronomiju, ekonomiju...Ljudi su pre 200 godina ubijali da dodju do knjige. Nećeš boli te kurac, oćeš da imaš 130 kila, obavljaš neku funkciju i utapaš vreme u video igrama. Oćeš komfor, svetlo na dugme, vodu na dugme i da te ostave na miru i ne pitaju bilo šta. Ne može, ima da patiš, da te jebu ko malog majmuna kad oće i dokle oće. Naravno da si zaslužio, to je cena.
strokavi snsovac ce da mi kaze da ne citam. od tolkoh knjiga si vucica izabrao da ti vodi zemlju, budalo jedna.
jel ukusan sendvic melkore?
jedes govna tu nesto a ovamo op op drzavu mu vodi vucic. trebalo bi te bombardovati
Zbog njih se posle 2 dana zatvara Bosfor. Nama 78 dana gadjaju bolnice kasetnim bombama. More pička vam bre materina, nek izgori cela Ukrajina, neka ih nuklearkom gadja u sred Kijeva
Baš je skroz opozit. Sistem od ljudi zapravo pravi imbecile i oblikuje ih da budu baš onakvi kakvi sistemu odgvaraju. Kolketivna mašinerija zaglupljivanja je sveprisutna globalno.
Kme brate trebaju pametni, nemoj me zajebavati.
Zapata iz Rusko-Ukrajinskog sukoba > Zapata iz korona faze
Kao što ejdus naruči sote stroganov svaki put kad neko vakcinisan umre od kovida, tako i ja za mrtve ukrajinske ustaše
Nebeski narod je evo imao 10 godina da se reši ove bede - 200.000 ljudi, što nije ni 0.5% stanovništva, deset jebenih godina ne može da se dogovori, zasuče rukave i reši se skotova i izroda za bukvalno nedelju dana - politike, kriminala...Svega. Za jebenih nedelju dana. Ne. Sačekajmo. Proći će. Biće bolje. Idem ja u Švajcarsku...I posle očekuješ nekakvu empatiju, sažaljenje, nešto - ne rodjače, doneo si odluke, zauzeo stavove, trpiš posledice i marš u pičku materinu. Kako Nemci i Švedjani sebi nisu usrali državu? Evo imali su 70 godina. Neće ljudi. Nama se jebe živo. Zato patnja :)
Zbog njih se posle 2 dana zatvara Bosfor. Nama 78 dana gadjaju bolnice kasetnim bombama. More pička vam bre materina, nek izgori cela Ukrajina, neka ih nuklearkom gadja u sred Kijeva
dzaba navijas jbg. Nas je bombardovao nato njih roka rusija.
razlika nebo i zemlja.
nisu ukrajinu napali iz vazduha ko picke nego su uleteli da rese situaciju.
Ne postoji Caro sistem, daljinski upravljač je kod tebe u ruci i niko te ne klepa po ušima da gledaš dnevnik ili kupuješ kurir. Sve stvar slobodnog izbora.
takvi kao ti melkore su sljam drustva. ti si u stanju da za vise ciljeve budes cuvar koncentracionog logora, ili bez grize savesti da streljas civile, jer ti ljudi unutra su sami birali sta ce biti.
tvoje je ono sto je ispravno, oni to nisu i zasluzuju da umru jer ne postoji nesto sto je neduzan narod.
dajes taj vajb nacitani umetnice. fali ti samo puska i ocistices zemlju od zla. posto ti nisi zao.
utopisticki stav.
prica je o kolektivu a ne pojedincu.
ljudi po difoltu uzimaju sta im je najblize/najlakse. i zato nije slucajnost da se kupuje informer kada je 25 dinara a ima i sise na 4oj strani. o cemu pricamo
sociopata jebeni. narcis. on je uvek u pravu i njegovo uvek ispravno i ostali treba da umru.
preterao si ga u poslednje vreme, i mislim da se ne zajebavas vise, da si to ti.
nisi dobra osoba melkore, nemas prava drugima pricati nista dok sam u dusi ne nadjes trunku saosecanja za ljude.
Vidi Celtaro, desetine hiljada Jevreja ne može da sputa 300 naoružanih čuvara ako ovi to sami ne dozvole. Ljudi su upali u letargiju, bili su razbijeni, nepoverljivi jedni prema drugima, izmanipulisani...Stotine hiljada Jevreja se iselilo iz Evrope na vreme - zašto? Jer su videli šta se sprema. Misliš da nisu upozoravali ostale na zlo koje samo što se nije obrušilo? Jesu, no ovi su bili u fazonu ma neeee, neće se to desiti. Kukavičluk, izmanipulisanost, neobrazovanost - su stvari izbora Celtaro, ništa drugo. Svaki od konc logora mogli su osloboditi sami žitelji za cirka pola sata - nisu, pristajali su na to da budu istrebljivani. Da nisu došli jebeni crvenoarmejci da ih oslobode, umirali bi u njima do u nedogled. Taj konc logor je zapravo slika planete u malom, moraš priznati.
A cekaj pa moji stavovi ekstremniji od melkorovih, a meni gledas kroz prste keltaro
ok celte ali sustinski zap je iniciro tu spiku pisanja po mrtvim ukrajincima nacistima.
zap leči ljude empatija < melk empatija
Ja bukvalno častim kafanu kad bude pao Kijev. Za Kabul nisam mogao jbg, bilo mnogo zaraženih lolo. A u Prištini ću biti lično, kad bude padala.
Da se ne lažemo - jebote i najvećem hotulu medju nama je preočigledno da Zelenski trguje sa onim jadnim narodom tamo i da nikakav Zapad nije prijatelj - naprotiv. Mogu koliko danas da ga zarobe, predaju i traže primirje - ne, bolje da se nas 200.000 iselimo, jebo ovo.
- sami su birali kretena da im vodi zemlju
- sami su znali šta ih čeka ako se približe natou. Ako nisu znali onda su stvarno degenerici.
a jbt melk pa to je opis celokupne populacije planete. ako su ljudi po prirodi takvi znaci da im je to bazicna psiha.
nemos jelena kriviti sto pase jebenu travu i nemoz da se dogovore 10 jelena da izbodu rogovima lovca. jelen je uvek jelen