ok, prihvatam. ali svejedno nije volja naroda to razlucila.
Pa koja je poenta nacije i drzave nego da te osposobi da budes koristan clan drustva koji radi za opstu dobrobit i da budes najbolja verzija sebe :)
Akcija, letargija, komformizam...Sve je to volja naroda. Evo i Zapata čovek može u svakom treutku da ode u Alemanju i živi ko gospodin čovek, ne, rešio je da ostane ovde i prima crnačku kurčinu od 30 santima nenamazanu sapunom, on dejli bejsis. Trpe zbog toga i on, i brak, i potomstvo, kom ne otvara dobre izglede za odrastanje i karijeru, možda su njegovi stavovi pogrešni, banalni, ubedjenja smešna...Ali on zaista veruje u njih, podnosi žrtvu i živi ono što propoveda. Zato ga volim i cenim, to je potomak gvozdenog puka, vrela krv južnjačka, ne bi ti zabo nož u ledja nikad. Možeš sa njim i u kafanu i u rat, neš se pokajati. Celt s ruge strane, kad bi mu ponudili da te izruči za tepsiju ribe, pitao bi koja je riba i od čega je l tepsija, je l tefalka.
Moram te samo alarmirati na cinjenicu da su i Kelt i Zapata od iste bugarske krvi...
on a* dejli bejsis
lol jbt.
ne znas koja drzava ima pametnije i lepse siroke narodne mase.
mozda su tu prvaci s koreja. Oni nemaju klosare, alkose, lopove i kurve. Zapad leglo nemorala i debilizma a mi odvratna kopija.
da šmo hvala
Gvozdeni puk smo uglavnom topličani btw, da te čuje moj pokojni deda da vranjance stavljaš u taj isti koš zaklao bi tebe pa mene pa onda i sebe.
Ono što Celtor traži od mene je ekvivalent oplakivanju debelih Amerikanaca jer umiru od kardiovaskularnih problema.
Celtor je zapravo moguc i u praksi, ne samo u teoriji. To je nacitani Celt kome bi Svajcarsku zamenili recimo Moldavijom i uz konzumaciju jeftine vodke on daily basis, za dva meseca dobili bi
C E L T O R A
Ne mora baš oplakivanje ali pokaži makar trunku empatije prema nama težinski opterećenima, mislim do jaja je osećaj verovatno nositi tu masku okrutnog surovog realiste na sajtu vukajlija.com ali mislim da u stvarnosti nisi tip lika što se unosi debeljanima u facu ovako nekako https://youtu.be/wydDRwwXFZg
Celtijades je vec nepraktican covek. Celtijades odlazi da bi se vratio, vraca se da bi otisao, govori da se nikada ne mozes dva puta okupati u istoj reci, posmatra ljude da bi ih kritikovao, posti sredom i petkom i cestita svakom na pobedi jer pobediti znaci da nisi izgubio
on a* daily basis
ma kenja melk jbt ima 50 kerova i narnajst svinja
a ko voli svinje voli i ljude.
Ne zna se ko je veci debil na temi ove veceri
Celtijades pokazuje nebom u prst i viče ovo nije prst.
dok zap ne kenja, on ima taj doktorski proracunati mengele hejt.
Nema rata bez Nemacke, Italije i Japana. Tako da, ovo je sukob manjeg intenziteta, a ne RAT
nadam se. ali cesto ispadne ovde da je takav a za sve ovo vreme nisam cuo od njega neku orginalnu misao ili iskrenu emociju za ili protiv necega.
samo evo mene u stanju da napusi, i to uvek u trenutku kad mu upravo ovo kazem, sto znaci da ako nista bar ovo mu izazove mrznju.
prema ovome ima neko osecanje.
Ti mali Arifi, Safeti i Rašidi što će sutra dobiti pasoš, već prekosutra će ići u mirovne misije i čru ratove da krvare za svoju muti Nemačku, kao što Rusi evo već danas šalju Čečene, Osete itd. Mani se Cro Germana, proračunati su to narodi.