Rat u Ukrajini 2022

1. pa kao da svabe hoce imigrante i sta ko ih jebe

Ti mali Arifi, Safeti i Rašidi što će sutra dobiti pasoš, već prekosutra će ići u mirovne misije i čru ratove da krvare za svoju muti Nemačku, kao što Rusi evo već danas šalju Čečene, Osete itd. Mani se Cro Germana, proračunati su to narodi.

2. ok, prihvatam. ali svejedno nije volja naroda to razlucila.

3. To što je neko glup je stvar slobodnog izbora koja za sobom povlači opravdane posledice. Sve živo oko tebe se jebeno trudi da ne budeš glup, bukvalno te lupaju po ušima da ideš 12 godina u školu i naučiš nešto tamo, gugl ti je dao mogućnost da se praktično za džabe iškoluješ, naučiš istoriju, matematiku, astronomiju, ekonomiju...Ljudi su pre 200 godina ubijali da dodju do knjige. Nećeš boli te kurac, oćeš da imaš 130 kila, obavljaš neku funkciju i utapaš vreme u video igrama. Oćeš komfor, svetlo na dugme, vodu na dugme i da te ostave na miru i ne pitaju bilo šta. Ne može, ima da patiš, da te jebu ko malog majmuna kad oće i dokle oće. Naravno da si zaslužio, to je cena.

Pa koja je poenta nacije i drzave nego da te osposobi da budes koristan clan drustva koji radi za opstu dobrobit i da budes najbolja verzija sebe :)

4. ali svejedno nije volja naroda to razlucila.

Akcija, letargija, komformizam...Sve je to volja naroda. Evo i Zapata čovek može u svakom treutku da ode u Alemanju i živi ko gospodin čovek, ne, rešio je da ostane ovde i prima crnačku kurčinu od 30 santima nenamazanu sapunom, on dejli bejsis. Trpe zbog toga i on, i brak, i potomstvo, kom ne otvara dobre izglede za odrastanje i karijeru, možda su njegovi stavovi pogrešni, banalni, ubedjenja smešna...Ali on zaista veruje u njih, podnosi žrtvu i živi ono što propoveda. Zato ga volim i cenim, to je potomak gvozdenog puka, vrela krv južnjačka, ne bi ti zabo nož u ledja nikad. Možeš sa njim i u kafanu i u rat, neš se pokajati. Celt s ruge strane, kad bi mu ponudili da te izruči za tepsiju ribe, pitao bi koja je riba i od čega je l tepsija, je l tefalka.

5. Moram te samo alarmirati na cinjenicu da su i Kelt i Zapata od iste bugarske krvi...

6. on a* dejli bejsis

7. Pa koja je poenta nacije i drzave nego da te osposobi da budes koristan clan drustva koji radi za opstu dobrobit i da budes najbolja verzija sebe :)

lol jbt.
    ne znas koja drzava ima pametnije i lepse siroke narodne mase.

mozda su tu prvaci s koreja. Oni nemaju klosare, alkose, lopove i kurve. Zapad leglo nemorala i debilizma a mi odvratna kopija.

8. Gvozdeni puk smo uglavnom topličani btw, da te čuje moj pokojni deda da vranjance stavljaš u taj isti koš zaklao bi tebe pa mene pa onda i sebe.

9. Ono što Celtor traži od mene je ekvivalent oplakivanju debelih Amerikanaca jer umiru od kardiovaskularnih problema.

10. Celtor je zapravo moguc i u praksi, ne samo u teoriji. To je nacitani Celt kome bi Svajcarsku zamenili recimo Moldavijom i uz konzumaciju jeftine vodke on daily basis, za dva meseca dobili bi

C E L T O R A

11. Ne mora baš oplakivanje ali pokaži makar trunku empatije prema nama težinski opterećenima, mislim do jaja je osećaj verovatno nositi tu masku okrutnog surovog realiste na sajtu vukajlija.com ali mislim da u stvarnosti nisi tip lika što se unosi debeljanima u facu ovako nekako https://youtu.be/wydDRwwXFZg

12. Celtijades je vec nepraktican covek. Celtijades odlazi da bi se vratio, vraca se da bi otisao, govori da se nikada ne mozes dva puta okupati u istoj reci, posmatra ljude da bi ih kritikovao, posti sredom i petkom i cestita svakom na pobedi jer pobediti znaci da nisi izgubio

13. ma kenja melk jbt ima 50 kerova i narnajst svinja

a ko voli svinje voli i ljude.

14. Ne zna se ko je veci debil na temi ove veceri

15. Celtijades pokazuje nebom u prst i viče ovo nije prst.

16. dok zap ne kenja, on ima taj doktorski proracunati mengele hejt.

17. Nema rata bez Nemacke, Italije i Japana. Tako da, ovo je sukob manjeg intenziteta, a ne RAT

18. Ne mora baš oplakivanje ali pokaži makar trunku empatije prema nama težinski opterećenima, mislim do jaja je osećaj verovatno nositi tu masku okrutnog surovog realiste na sajtu vukajlija.com ali mislim da u stvarnosti nisi tip lika što se unosi debeljanima u facu ovako nekako

nadam se. ali cesto ispadne ovde da je takav a za sve ovo vreme nisam cuo od njega neku orginalnu misao ili iskrenu emociju za ili protiv necega.

samo evo mene u stanju da napusi, i to uvek u trenutku kad mu upravo ovo kazem, sto znaci da ako nista bar ovo mu izazove mrznju.
    prema ovome ima neko osecanje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.