Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pazi, gledam te kao licnost. ljut si i mrzis, i stavovi ti izlaze iz te mrznje i to je ok. sve sto treba je da prestanes da mrzis a to se brzo prestaje ako nesto od toga pridje realnosti.
melkorovi stavovi ne izlaze iz mrznje. zato u meni izazivaju mrznju, prezir, prema njemu.
ne moze da se folira ovoliko, i u pravu si bio za to.
Zelenski će bude špic kišobrana u butinu rabota.
Celt : - ju no gud men melkaco, no gud men etol.
Isto Celt : šište mu jaje i levo i desno da 1% mesečnih primanja izdvoji za pomoć nekim jadnim niškim bugarima čiji je i sam saplemenik. Marš u pičku materinu.
ti si zapata mladjani nemacki vojnik sa puskom koji kapira kako nece nikad izaci iz staljingrada.
melkor je gebels
melk je u pravu sa aspekta "kada ste majmuni ko vas jebe". Prosto i nije za ocekivati da se nesto desi ako niste u stanju da nesto preduzmete. Tako je kako je
meni on vise daje prizvuk da je iznerviran sto je zapravo to istina nego da nekom zeli zlo.
zapata bas zeli zlo, onako navijacki malogradjanski
Isto Celt : šište mu jaje i levo i desno da 1% mesečnih primanja izdvoji za pomoć nekim jadnim niškim bugarima čiji je i sam saplemenik. Marš u pičku materinu.
vidis. on ima odredjenu mentalnu sliku ko sam i sta sam ja, i sto se njega tice mogu da umrem sutra, jer ja pripadam toj grupi koja ne valja. svet bi onda bio idealniji po njemu.
https://luftika.rs/jelen-ubio-lovca-koji-ga-je-ranio/ Tušej
Ali moras da znas kako da zapocnes tu pricu kad im je budes pricao. "Sedite, deco moja, da vam ispricam jednu pricu iz nase srpske istorije. Bio jednom jedan Milosevic..."
pa da al to je jedan jelen. ima i pojedinaca koji odlepe pa izboksuju sranja
al aj nadji dva jelena da su uradila ovo u dilu
NEMA lolo
zato i krindzujes kad procitas ono sto je napisao. nesvesno primecujes da je napisano tehnicki ok bez trunke emocije. neke zelje ili mrznje. zato nikad i nece biti pisac. niti bilo koji umetnik.
Celtor : jebu me ovde u Švajcarsku.
melkor : vrati se u naše jato Celtore, vi nid ju.
Celtor : C, ovde mi zelenija trava.
melkor : pa dobro onda gud lak, pati ako već oćeš, šta znam.
Celtor : jur en ivl men melkor!
https://www.youtube.com/watch?v=ZsNFAqEh0ZQ
Eto da je ovaj Celt recimo č od čoveka kupio bi Zapati jedan par gusala da ima za ovu priliku.
CELT
CELTOR
CELKOR
MELKOR
MELK
PA BRAVO BRATE!
Melcor
al bukv kenjate za ingerencije masa.
pa kao da svabe hoce imigrante i sta ko ih jebe
sad mos reci pa ko vas jebe kada niste odbranili svoje granice ko madjari
madjari psotavili zicu i ne primaju migrante, resio orban a ne narod niti je glasan zbog toga.
mase se ne pitaju i realna moc je nula. i na pandemiji smo sad to videli. 50% planete nevakcinisano i sta su uradili da sjebu elite. Nista.
Treba da trošim svoju nedelju na raspravu sa nekim tamo ciganskim bugarinom što vozi beli bmw i druži se sa Šiptarima, lol
Znate kako, ako mene pitate, ja sam nekog stava da se i nepravdi treba radovati. Onaj koji je od Boga datu slobodnu volju iskoristio da cini zulum i nepravdu, taj ce svakako, pre ili kasnije, doziveti tragicnu sudbinu, i bice izbrisan iz genetskog koda covecanstva, cime se na koncu vrsi opsta detoksikacija, zakon prirode je evolucija, a evolucija trazi samo najbolje, zato je prirodno da osecas radost kad vidis recimo zaljubljeni par dvoje lepih ljudi, a osecas bolest kad vidis lepoticu sa nakazom i obrnuto :)
melkore samo cu ti reci, nauci pravilno da volis. i da mrzis. probaj.
ne na onaj nacin na koji ti mislis da se voli, nego na onaj nesebicni nacin. mrzi na sebicni.
nemoj obrnuto nikako.
drugacije ce ti izgledati svet.