Rat u Ukrajini 2022

1. kazu da deci u danskoj pustaju filmove o hitleru i putina porede sa njim da bi ih naucili o fasizmu, nuklearnim napadima, ratu u ukrajni i tako tim stvarima.to je poput onih casova o narkomaniji na kojima uce decu kako je to opasno.vidim i olimpijski komitet hoce da zabrani ruskim sportistima da se takmice;kao da hoce da izbace rusiju iz ljudskog drustva.
    https://www.nedeljnik.rs/ceski-filmski-festival-oduzima-nagradu-emiru-kusturici-uoci-napada-rusije-na-ukrajinu-prihvatio-da-vodi-centralno-akademsko-pozoriste-ruske-armije/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1646080837
    sve sto ima veze sa rusijom mora da se ukine.znaci vrsi se najveci moguci pritisak.uzimaju coveku nagrade zato sto je prihvatio neki posao u rusiji ej dokle to ide.

2. Isto ludilo kao i sa vakcinama. Napali masu, cenzuriši i gledaj kako te armija ljudi brani. čak i ne moraš da se trudiš - oni rade dalje posao za tebe.
    Ja sam zaista mislio da će se ljudi malo probuditi posle plandemije ali izgleda da je stanje svesti ljudi i dalje jako nisko.

3. e ovo stvarno moze da se poredi sa vakcinama. :D totalno ludilo.ispiranje mozga PUTEM MEDIJA.evo gledam na reditu kako ukrajinci rasturaju ruse.

4. Pa jeste ista mašina, radila je na ljudima do sad jbg, zašto bi je menjali. Samo okreneš program sa cotton na mix synthetics

5. Preslikana svinjarija samo druga hotul frekvencija.

6. https://www.danas.rs/ljudi/roman-abramovic/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me
    Banovali Ruske timove i reprezentacije iz UEFE, ali nisu banovali Abramoviča. Ipak on ima i Izrealski pasoš.

7. Gledam sad komentare ovih ljudi na 9gagu, te jedan u Jerusalimu uklonio Putinovo ime na svom baru pošto se zove Putin bar, ovi drugi neće da kupuju ruska alkoholna pića, Danska će da promeni ulicu u kojoj se nalazi Ruska ambasada u Ukrajinsku ulicu...Jebote poludeli ljudi.

8. Probaganda na enti moj labo. Strašno.

9. Jok Ejd, slaće podršku u vidu vojnika. Bolje da menjaju ime ulice i bojkotuju votku nego da im 700 momaka stigne kući u vrećama. Ukrajince ko jebe naravno, ista govna ko Rusi. Otprilike tako nekako.

10. https://9gag.com/gag/aOQ87xN
    Daje milijardu za glavu Putina a mogli su par najbogatijih da odvoje po 1 milijardu i reše svetsku glad. Ali ipak prioriteti su prioriteti.

11. Trenutno je kepec veći problem od gladi

12. E kako si nas istrolovao sad Ejduse vragolane mali :)

13. Ma kakvi. Kepec + korona zajedno neće ubiti koliko ljudi godišnje odnese glad. Opet kažem, prioriteti su prioriteti.

14. I cancelovanje svega ruskog je imperativ. Treba i ruskom narodu da dođe iz dupeta u glavu da zbog bolesnog uma jednog lika ne treba da ispaštaju ni oni a kamoli cijeli svijet.

Zapadnjaci nisu razmišljali da će biti provaljeni od rendom Ejdusa jer je njihova taktika bila strogo cuvana, niko nije trebao biti obavješten o njoj i sankcijama ali Ejdus ih je provalio

15. Daje milijardu za glavu Putina a mogli su par najbogatijih da odvoje po 1 milijardu i reše svetsku glad. Ali ipak prioriteti su prioriteti

Hahah da mogli su, to bi resilo svetsku glad, ne bi napravilo inflaciju nevidjenih razmera i vece sranje nego korist takoe video si na bazfidu 9gagu bitshute mora da je tako

16. I cancelovanje svega ruskog je imperativ. Treba i ruskom narodu da dođe iz dupeta u glavu da zbog bolesnog uma jednog lika ne treba da ispaštaju ni oni a kamoli cijeli svijet.

Sve zavisi iz koje perspektive gledaš. '98 su naoružavali terorističke organizacije koje su funkcionsale na prostoru jedne suverene države a sada to isto ne rade. Naprotiv, podržavaju celovitost i "sveti ustav i suverenitet jedne države". Tako da negde nešto važi, negde to isto ne važi. Sve je stvar politike sine moj. Ne budi naiva.

Hahah da mogli su, to bi resilo svetsku glad, ne bi napravilo inflaciju nevidjenih razmera i vece sranje nego korist takoe video si na bazfidu 9gagu bitshute mora da je tako

Al ćemo svi da profitiramo od Teslinih automobila.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.