Rat u Ukrajini 2022

1. Sad sam vidio hahaha srpska telegram grupa koje su sanse jebote bas kad ja odlucim da je podijelim lol

2. Preglednije od tvtr u svakom slučaju lol

3. I da, nisam znao za ovaj telegram do sada. Tacnije cuo sam kad je bila ona afera gdje su dijelili slike bivsih djevojaka ali nisam znao sta je to.

Navodno ne cenzurisu sadrzaje kao npr reddit i to, pa su se na to prebacili ljudi masovno

4. I da, nisam znao za ovaj telegram do sada. Tacnije cuo sam kad je bila ona afera gdje su dijelili slike bivsih djevojaka ali nisam znao sta je to.

Da čuo sam i ja tad za to, ali ima toliko tih odvratnih telegrama gde su delili slike bivših devojaka, okači ovde linkove par njih čisto da bismo znali da izbegavamo te gnusnosti. https://www.youtube.com/watch?v=1EF6kB9q4vg

5. ćirko izdominirao temu linkovima, nastavi, klikćemo

6. biće pizdarija sa naftom. dal full nestasica ili neka varijanta zavrnuta slavina pa modz po malo uglavnom mojne bilo nije cara reko

zapamtite dobro ovaj post picke

7. Pravila teme

Malo više šibajte zanimljive linkove i klipove koje nadjete

Cirko

https://i.imgflip.com/2rwqt9.jpg

8. Ajsadidulah M. Mujo. Reci mi da li smo sa Rusijom u ovim zadnjim vremenima, insallah

9. Hahaha e jesi lud jebo ti sebe

10. Gde su osude spanaca za genocid nad juznoamerickim narodima i istrebljenje kompletnih civilizacija

11. svet se menja, prolaze pandemije dolaze ratovi inflacije krize vakcine nestašice sankcije sve se menja

jedino falimir ne menja taktiku.
    Nastavlja da sikće čvabala dobro utabanom stazom

12. Naprotiv, ja svoju taktiku uvek prilagodjavam neprijatelju, ti to najbolje znas jer si se x puta opekao. Ali resio sam malo da te pustim na ladjenje. Pregrejao si pa hiperventiliras

13. debilko utripovo ima samokontrolu lololo

14. Hahah ali neverovatno koliko me lik vuce za rukav svaki put kad se ulogujem znaci bukvalno ni ne razmisljam da mu napisem nesto i gledam da malo diskutujem sa drugim clanovima foruma i on opet trci kod mene

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.