Rat u Ukrajini 2022

1. Ne znam da li si primetio ali komunikacija ostalih sa tobom (osim sveljubaznog Melka) egzistira u dvema varijantama iskljucivo:

1) Napusavaju te kurcem i govore ti da si retard
    2) Ignorisu te

2. Ne znam Plidu da li mu se svidjam ali meni se ne svidjaju debate sa njim jer je simply govedo

3. Hahah ma kakvi odgovorio sam ti jer trenutno nema goruce diskusije na forumu. Mora sacekam Celtijadesa

4. Hahaha Carisha obrisao post da izgleda kao da pricam sam sa sobom ovde PREJADNO

5. Može i u transfer blama lagano, zapravo, može i u sirotinjsku spiku. https://rs.n1info.com/svet/obracanje-zelenskog-naciji/

6. Kako se krade sad tamo. Ajao

7. Pa Melk sta si ocekivao da ce reci - nasa vojska gubi na svim frontovima, nase vojnike zarobljavaju, nestaje nam goriva, hrane, municije, oruzja, tehnike, Zapad ne pruza ni stoti deo podrske od obecane, narode mi smo pred kapitulacijom..?

8. Bice pojacane busplus kontrole

9. E sad ako ne krene prodaja elektricnih vozila nece nikad

10. Ma ide lepo vreme, moze svuda i bajsom da se stigne. Poneses petarde za slucaj da te pojure kerovi i lagano

11. Sutra do čepa

bićeš miran cirka 2 sedmice lolo

Stalkere, obj bez 100-200l u podrumu uradio si bukv nista. I ovo je smesno

12. Carisxa ustekao da valja kad krenu nestashice. Spremio cak i mrak kanister.

N E S T A SH K O
    E
    S
    T
    A
    SH
    K
    O

13. :cara u podrumu 200 lija dizela:

falimir: caro eo pare dajem duplo po liji
    cara: njet
    falimir: eo pušiću ti jako i plaćam duplo
    cara: NJET

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.