Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
dok lelujajućim hodom
ubivam kilometre beskonačnom prugom...
> nadlanumon moraš nastaviti ovu prethodnu... :))
Ako želiš, zamisli da pjevam ti o nečem drugom, o nečem što si već odavno možda htjela čuti, o ljubavi što traje cijeli život, o vjernosti o braku i o sreći, o odnosu gde nikad ništa ne pokvari netko treći...
I da me neko pita za anketu....
Ja nikad nisam znao pisat ljubavne romane, jer draže mi je ono što u dve, tri reči stane..
..........................................................................
Al' oko mene su posebni ljudi,
svi zanimljivi, ekscentrični.
Čelične felge i plastične grudi
i svi su........?
> nadlanumon moraš nastaviti ovu prethodnu... :))
Ako želiš, zamisli da pjevam ti o nečem drugom, o nečem što si već odavno možda htjela čuti, o ljubavi što traje cijeli život, o vjernosti o braku i o sreći, o odnosu gde nikad ništa ne pokvari netko treći...
"Koji je osećaj najlepši na svetu?"
Ja bih rekao:"Tuga, moj burazere!"
tuga je zakon koji poštujem!
ta li je? ?
Al' oko mene su posebni ljudi,
svi zanimljivi, ekscentrični.
Čelične felge i plastične grudi
i svi su........?
To je! :))