Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mladjani, simpatični Francuz, prijatelj Srba i Srbije, pokrovitelj, dobročinitelj. Zalaže se za narod na KiM i "srpsko pitanje" na svakom koraku, prikuplja materijalnu pomoć, apeluje, šeruje, piše ćirilicom, govori srpski prilično dobro. Neka vrsta Arčibalda Rajsa; čini se da bi bilo prikladnije da smo ga imali na našoj strani tamo negde 1922. ali eto njega sad i ovde. Šta narod vukajlije misli o ovom čoveku - da li prema nama gaji iskrena i nesebična osećanja, ili sebi gradi političku karijeru na jedan krajnje zanimljiv način - ili i jedno i drugo?
Arno Cukić
Narod vukajlije misli da sa onakvim tijelom mozes biti srpski Simon Leviev hehe
Ok je gujon samo ga ne jebe ni 2% niko osim srpskog zivlja.
Nama je bitan jer zaboga stranac mora da nam kaze da smo dobri. To je kao neka verifikacija dobrote jer sam o sebi imati lepo misljenje je cista uobrazenost i laz.
Tolike smo picke, to radimo.
Mi
Meh...OK je valjda
Konacno nesto smisleno i ovaj Cara da napise
Nevezano za Gujona, biti stranac i doci u Srbiju i pricati kako je Srbija do jaja, kako su se svi ogresili o nas i kako smo anderrejted je solidna biznis ideja.
Msm kad dodje neki stranac i kaze ribe su vam tako zgodne, nisam dugo jebavao bolju picku, svi su u fazonu wow vole nas, brat moj, kolko tek svrsavamo od srece kad krenu da pricaju o nasoj istoriji i politici u pozitivnom tonu... ima cara tu pravo