Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa to je neminovnost, ako evropske drzave oce da se vrate na staro, i realna potreba domaceg zivlja. Da sprovedes referendum 80% tih domestik naroda (evropa) bi reklo da nikada nije ni trebalo da se mesaju u tolikoj meri.
Ko jos voli gasterbajtere i migrante ajde molim te. Mozes samo da se pretvaras da ti je ok ili ako ih zaposljavas za manju kintu nego domace stanovnistvo pa ih fazon volis, sto negde i jeste poenta.
Sergeja tuku ustaše, reagujte levičari.
https://serbiantimes.info/policija-upala-u-stan-sergej-trifunovic-prijavio-suprugu-za-nasilje/?fbclid=IwY2xjawGFuOhleHRuA2FlbQIxMQABHfmKHyXRLhWOhsS6nBTv8k4avy86vKId7o6F-2g9wSRlnalrRigzY-bI2A_aem_gFcLDtfbvJO6ae4-ajeesQ
edit: ustaše i ilegalni imigranti
oterace ustasu uspeo si prvosrbe
VIDEO: Why the “Conservative Left” is on the Rise in Europe
https://www.youtube.com/watch?v=QZP2LK9mcz8
Ovi kao da su čitali ovu našu temu. Ljevica ponovo pronašla kompas.
Smanjuje fokus na:
- političku korektnost
- ekologiju
- pro-imigrantsku politiku
Povećava fokus na:
- radnike, plate, sindikate
- opoziciju velikim kompanijama
Umjesto re-distributivnih politika (visoki porezi, izdaci na socijalnu pomoć) fokusiraju se ne pre-distributivne politike (povećanje minimalnih plata, snaženje sindikata) - tako da zarade u startu budu veće.
Sve u svemu, uglavnom podržavam ovo. Korak u dobrom smjeru. Jedino ne bih volio ako bi i oni skrenuli previše desno po pitanju hejta prema nekim manjinama, tipa etničkim, seksualnim, itd...
Ali generalno napravili su korak u dobrom smjeru, jer se ljevica više bavila tim stvarima identiteta i socijalne pravde, a ignorisali su ono glavno, a to su radnici, plate, eksploatacija.
U svakom slučaju vrlo interesantan razvoj koji se meni lično sviđa.
sta god zbunjuje ove sto vide svet crno-belo ko cara, je uglavnom dobar politicki smer.
јово је л се спремаш за трећи свецки рат?
ено швеђани купују воду штекају храну а у финској се жене спремај за рат против русије па ти види друже
tesko ce ta sloboda da ide bez sorosa
https://i.imgflip.com/9bhu2d.jpg
Ja se lično nadam i vjerujem da neće izbit 3. sv. rat zbog ovoga, jer nikom to nije u interesu. Moj neki kont je da će Rusi na svaki napad ovim dalekometnim raketama odgovoriti konvencionalno što brutalnije i tako ih odgovarati od daljnih napada, pritom čekajuću da Tramp stupi na dužnost i neke pregovore. Ne bi trebali Rusi da eskaliraju u situaciji kad se režim u Americi mijenja u njihovu korist koliko toliko. Mada ni Tramp neće biti prema Rusima baš kamilica. Biće tu jebenih pregovora, ali kontam da se neko rješenje može naći.
Mene više brine situacija na bliskom istoku. Tu su svi zadrti, nema na vidiku nekog smirivanja, a Tramp još više podržava Izrael od demokrata. Tu može biti veće sranje. A za Rusiju i Ukrajinu, mislim da će se smiriti situacija, samo sad svi nastoje prije tih pregovora da zauzmu što više, da obezbijede bolju pregovaračku poziciju.
Cus nece izbiti treci svecki, uveliko traje samo pitanje kako to posmatras
sad ako ocekujes nekog hitlera da iskoci ili nekog gavrila da kokne mejmuna tesko ces to docekati. Onaj ko ne vidi da je u toku svecki vec fazon 20-30 dina nije bas najcistiji
Ako tako gledaš, onda traje od 1945. Šta ti je bio Hladni rat?
aj ako ces realno kreno od pada berlinskog i od tad se ovi tvoji fasisti sire i kote ko kuga
Ne vredi ti to jovo sad vadjenje, pojeli ste previse govana...sad mora stvar da se malo iznivelise, moraju dasnicari sad da jedu govna neki duzi period dok vi budete kmecali na maks
imali ste svoje uradili sta ste uradili sad u misje rupe
haha :)
Ne znam brt sta se smejes, kmecite na kojekakve afdeove na sve strane, kad trampaleo za jovanjdana uzme vlast tek ces se smejati
ide secea vacina, seca ovih tvoj eldzibitijeva, seca zelene agende
ne bi se ja puno tu smejao unapred
Predvidjam otreznjenje u evropama tamo negde za godinu dve, za sada se jos uvek fura ovaj sorosevski eho sto ide preko bare. Oni se tamo laganini otreznjuju al doce otreznjenje i za jovore. Polako.
buraz ako najebemo zbog ovih tvojih najebaćemo svi, a ne samo ljevičari
vakcine sasijeku, eto ti epidemija na vratima
LGBT sasijeku, ljudi se počnu pitati ko je sledeći
zelenu agendu sasijeku, a da, to je već davno sasiječeno barem ovdje kod nas, imamo najlošiji vazduh u Evropi, još se planira litijum kopati itd.
Ukratko, ne znam čemu se ti raduješ?
Kako su krenuli antivakseri sa pričama, sve više epidemija morbila npr. jer roditelji neće vakcinišu djecu...