Prije 20 godina

1. Galantni bi lajk sa 12 sam popusio prvu pljugu sa 13 sam ubacio u drugu

2. Ajme nostalgije, veliki plus za Peđa Radović kanal

3. Ogroman neironični plus iskr
    čudi me kako se te naše komunjarske izdavačke kuće nisu pomamile i ispratile svetski trend apsolutne zabrane bilo kakvog kačenja muzike mimo njihove dozvole, ali dobro verovatno se gospodin Radović odrekao svih prihoda i ovo čini iz svoje ljubavi prema glazbi

4. 2003. ništa se ne sećam, mora da je bilo mnogo dobro.

5. Hahaha to chevu legendo, znaci bio si haj ko zmaj

6. 2003. akcija Sablja i krenuli vicevi o Zemuncima. Ceca zaglavila u ćorki.

7. Roknuli djindjica bajo moj sprecen evropski put za 2-3 godine bili bi deo evropske porodice naroda

8. Партизан играо ЛШ

9. Jbt sto sam imo trip da to bilo 06/07 sezona

10. Njukasl i real ostali za pamcenje.

11. 2003. u vrtiću bio sam

12. Kao da je juče bilo:

Ruslana - Wild Dances | Eurovision Song Contest 2004

https://www.youtube.com/watch?v=LpRq47hP_f0

13. Kažu da se Jelen moj (tad je bio Lane moje) omrsio malo Ruslanom.

14. koliko je bila limenka piva prije 20 god starci

15. de cu se setim... sta sam pio tad na fakultetu, one plasticne bombe 2L pivo, mislim da su bile tako 50-100ak din, ne mogu se setim.

al tako neka brojka mi u glavi

16. cepale se te krmace (dvoguze) ovih nekih silnih stranih (tobož) piva nije ni bilo ili tek nesto malo. Bilo lasko kao od stranog i to je bio kao kvalitet, bilo ono mb pivo najodvratnije ikad, i becejsko old gold pivo urin fazon

toceno bilo fazon 80-90 dinsa ako se dobro secam

17. u stvari ta strana piva su dosla privatizacijom pivara, evo sad nasao, karlsberg u to vreme kupio celarevsku pivaru i napravio prvo strano pivo kod nas (tuborg)

posle kad je prodata i apatinska pivara dobili smo sve ove silne amstele, stele, staropramene...

18. Džabe kad su sva istog ukusa bukv

19. recimo, od kiselijeg do manje smrdljivog balans, i zajecarsko se iskvarilo ima vec 10-15 dina

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.