Ogroman neironični plus iskr
čudi me kako se te naše komunjarske izdavačke kuće nisu pomamile i ispratile svetski trend apsolutne zabrane bilo kakvog kačenja muzike mimo njihove dozvole, ali dobro verovatno se gospodin Radović odrekao svih prihoda i ovo čini iz svoje ljubavi prema glazbi
cepale se te krmace (dvoguze) ovih nekih silnih stranih (tobož) piva nije ni bilo ili tek nesto malo. Bilo lasko kao od stranog i to je bio kao kvalitet, bilo ono mb pivo najodvratnije ikad, i becejsko old gold pivo urin fazon
u stvari ta strana piva su dosla privatizacijom pivara, evo sad nasao, karlsberg u to vreme kupio celarevsku pivaru i napravio prvo strano pivo kod nas (tuborg)
posle kad je prodata i apatinska pivara dobili smo sve ove silne amstele, stele, staropramene...
Galantni bi lajk sa 12 sam popusio prvu pljugu sa 13 sam ubacio u drugu
Ajme nostalgije, veliki plus za Peđa Radović kanal
Ogroman neironični plus iskr
čudi me kako se te naše komunjarske izdavačke kuće nisu pomamile i ispratile svetski trend apsolutne zabrane bilo kakvog kačenja muzike mimo njihove dozvole, ali dobro verovatno se gospodin Radović odrekao svih prihoda i ovo čini iz svoje ljubavi prema glazbi
2003. ništa se ne sećam, mora da je bilo mnogo dobro.
Hahaha to chevu legendo, znaci bio si haj ko zmaj
2003. akcija Sablja i krenuli vicevi o Zemuncima. Ceca zaglavila u ćorki.
Roknuli djindjica bajo moj sprecen evropski put za 2-3 godine bili bi deo evropske porodice naroda
Партизан играо ЛШ
Jbt sto sam imo trip da to bilo 06/07 sezona
Njukasl i real ostali za pamcenje.
2003. u vrtiću bio sam
Pedofilu
Kao da je juče bilo:
Ruslana - Wild Dances | Eurovision Song Contest 2004
https://www.youtube.com/watch?v=LpRq47hP_f0
Kažu da se Jelen moj (tad je bio Lane moje) omrsio malo Ruslanom.
koliko je bila limenka piva prije 20 god starci
de cu se setim... sta sam pio tad na fakultetu, one plasticne bombe 2L pivo, mislim da su bile tako 50-100ak din, ne mogu se setim.
al tako neka brojka mi u glavi
cepale se te krmace (dvoguze) ovih nekih silnih stranih (tobož) piva nije ni bilo ili tek nesto malo. Bilo lasko kao od stranog i to je bio kao kvalitet, bilo ono mb pivo najodvratnije ikad, i becejsko old gold pivo urin fazon
toceno bilo fazon 80-90 dinsa ako se dobro secam
u stvari ta strana piva su dosla privatizacijom pivara, evo sad nasao, karlsberg u to vreme kupio celarevsku pivaru i napravio prvo strano pivo kod nas (tuborg)
posle kad je prodata i apatinska pivara dobili smo sve ove silne amstele, stele, staropramene...
Džabe kad su sva istog ukusa bukv
recimo, od kiselijeg do manje smrdljivog balans, i zajecarsko se iskvarilo ima vec 10-15 dina