Prije 20 godina

1. Haha koja patka jovo jel vjerujes u ovo sto pises lol

Zastava nije prihvacena iskljucivo iz razloga sto je bila zastava RBIH a to nekima nije odgovaralo. Zastava je kul, nema nista lose u njoj ali jbg smatrali je “bosanskom sahovnicom” i bunili se

2. This could be us caro ali ti ne zelis da se vozamo :(

3. Ona u suštini nije bila problem dok je nisu Bošnjaci počeli koristiti kao svoju nacionalnu zastavu. Način kako su tad donošene odluke (preglasavanje), pokvario je sve.

Ja lično ne bi imao ništa protiv zastave sa ljiljanima, ali da su uz to prisutne i panslovenske boje i/ili i obilježja druga dva konstitutivna naroda.

4. Rispekt jovo samo mojne krstova nekih i polumjeseca, da se ne svadjamo beze

5. https://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_160504016.jpg?v=1

lepa zastava

deluje kao neka mocna arapska drzava, ova bela pozadina daje visok lvl elegancije i perfekcije

Iako ta zastava nije sadržavala nikakva obilježja koja bi isključivala neku grupaciju u BiH, odlukom visokog predstavnika Carlosa Vestendorpa 1998. godine zamijenjena je sadašnjom zastavom i grbom, koja treba da simbolizira evropski put i orijentaciju BiH.

mozda nikog ne iskljucuje ali malo koga ukljucuje bukv

6. Mani me tih komunjarskih...

7. Problem je bio to što je zastava imala bijelu podlogu, koja je za ove ovdje naše prostore veoma čudna i neuobičajena.

Ahahahahahahahah najsuptilniji prvosrbijanski izgovor bi lajk:

Ne podudara se sa heraldičkom tradicijom ovih prostora lolololo mrem od ovog čoveka majkemi

Jovore je l‘ si video nekad grb Brankovića ili štajaznam… Mrnjavčevića? Da li možda znaš na koje boje polju leže dva crvena ljiljana Hrebeljanovića, te malo poznate kuće još manje poznatog cara Lazara? Je l su naši sveti oci i plemenite velmože bili BALIJE???

8. Ta bela boja, to baš nekako tuđe… a jebem ti hahahahah

9. hahaha dobar jebac al ispalio si se obj reko jovor ranije cija je to true zastava

10. poznatog cara Lazara

carska titula rendom velmoži NEĆE DA MOŽE

11. ne znam sta plidua lozi u poreklu te zastave, valda zna da su to nekad bili prvosrbi

12. A jeste reko za vezu sa kotromanićima ali za znake a ne za boje, za boje je osećam izmislio NA LICU MESTA nema druge, po principu hmmm šta je belo šta je belo, vino - ne, koks - ne, šećer - turska reč al nejde, arapi, ARAPI MAJKU IM JEBEM

13. carska titula rendom velmoži NEĆE DA MOŽE

e_heavenly_empire, de jure, de fakto

14. Understandable, have a great day.

15. @jebač: e dobra opaska da je bilo u srednjem vijeku i kod Srba bijele podloge, što jes jes. Ali htio sam reći da je u moderno doba baš rijetka bijela zastava.

A ono za Arape što si pisao, odvalio sam se smijat ko budala. Nek si mi rekao :D

16. Uzgred jedna od rijetkih (ako ne i jedina) država sa bijelom zastavom danas je Avganistan (i to sad pod talibanima)

17. Jel to nesto suptilno zelis da mi porucis s tim talibanima jovo ?!?!?!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.