Da li ima vukajlijaša koji bi dali svoj život za Bosnu?

1. Da li ce nama jednom dopreti do mozga da su bosanci bukvalno ubili Srbiju i opeljesili je do koske

2. Ja ti je nisam opeljesio sigurno, ni 100 evra vuckovih nisam uzeo a mogao sam, nek ti to bude na pameti!!

3. A kako su bosanci iz srpske opeljesili srbiju, dodju vam ko radna snaga jbt svaki koji ne radi kod nas, radi u srbiji ne zajebavaj

4. Evo tipa mujo iz prijedora, po srbiji nesto raducka tamo placa porez posteno

5. Pricam o politicarima

6. A koji to ne kradu jebemu

7. Poludio si falicni, vise ne znas u koga da uperis prstom cini mi se

8. Za pocetak u udbaski dvojac Seselj-Draskovic

9. Znaci potopili su nas. Aj sto su Bosnu nego su i Srbiju utamnicili. Zvalavi je isto bosnja

10. Zvalavi kupio 200 hektara u Backim Vinogradima pre par meseci

11. I svakome ko nesto kaze a nije boticoza samo gleda da se posere u usta, bez trunke respekta prema ikome a narod ga jos glasa pa hahah o cemu mi pricamo

12. I sto nije uveo sankcije Rusiji. Rusija totalitaristicka zemlja i ta se politika ovde sprovodi isto tak da vrana vrani oci ne vadi

13. Iako su napali medjunarodno priznatu drzavu i izvrsili protivpravnu invaziju pa jel to politika kojom se brani Kosovo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.