Da li ima vukajlijaša koji bi dali svoj život za Bosnu?

1. Da li ce nama jednom dopreti do mozga da su bosanci bukvalno ubili Srbiju i opeljesili je do koske

2. Ja ti je nisam opeljesio sigurno, ni 100 evra vuckovih nisam uzeo a mogao sam, nek ti to bude na pameti!!

3. A kako su bosanci iz srpske opeljesili srbiju, dodju vam ko radna snaga jbt svaki koji ne radi kod nas, radi u srbiji ne zajebavaj

4. Evo tipa mujo iz prijedora, po srbiji nesto raducka tamo placa porez posteno

5. Pricam o politicarima

6. A koji to ne kradu jebemu

7. Poludio si falicni, vise ne znas u koga da uperis prstom cini mi se

8. Za pocetak u udbaski dvojac Seselj-Draskovic

9. Znaci potopili su nas. Aj sto su Bosnu nego su i Srbiju utamnicili. Zvalavi je isto bosnja

10. Zvalavi kupio 200 hektara u Backim Vinogradima pre par meseci

11. I svakome ko nesto kaze a nije boticoza samo gleda da se posere u usta, bez trunke respekta prema ikome a narod ga jos glasa pa hahah o cemu mi pricamo

12. I sto nije uveo sankcije Rusiji. Rusija totalitaristicka zemlja i ta se politika ovde sprovodi isto tak da vrana vrani oci ne vadi

13. Iako su napali medjunarodno priznatu drzavu i izvrsili protivpravnu invaziju pa jel to politika kojom se brani Kosovo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.