Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Brao mesni polozio si.
Možda ima izraženu animu.
https://samoobrazovanje.rs/anima-i-animus/
Caranima :)
Počeo i zemljak da te prca, caro
Jbg kod nas nema ono da si lizemo bulje. Sve ok
Ala ste se raspisali. Ja sam omasio temu, mislio sam da je tema o abortusima, nisam znao da je fokus na dokazivanju ko je zena.
Dobar je cara i zbori istinu, ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu.
Pa bukv izvalili da sam zena i po difoltu postao smetnja.
Updejtovo gender info.
Necete oterati ovo malo sto je ostalo na sajtu drkosi
kad smo već kod toga, kaće kazan doda ostalih 70 polova pa da možemo u EU?
Ja sam da se uvede obavezna trajna kontracepcija, kako za muskarce tako za zene, dok ne dokazu da su u stanju da imaju porodicu :
- Potvrda ovlascenog psihologa da su zdrave pameti
- Seksualna edukacija kao vozacka dozvola
- Par da bude stambeno obezbedjen, mogu kao podstanari samo ako dokazu da imaju gde drugde a da nije ispod mosta
- Uslov minimalnog prihoda
E tek onda im se dozvoljava. I par ili osoba dobijaju dozvolu za prokreaciju. Vazi 2 godine, posle toga mora opet sve da se prolazi.
Cica morada
Sa kurca ne spada
cica morada,
postom se napusavanju nada
al jbt stvarno, mozda covek oce da prica sa nekim a mi odma cica morada, dzabe se nada. stvarno ste stoka.
Čiča Morada, kurčeve ustima napada.
a kako ćeš molim te sprečiti proizvodnju dece? da se pri rođenju ugradi bomba u testise ili jajnike, pa da treba taj nalaz da smiju imati porodicu podignu, da im deaktiviraju bombu unutra?
Zbog Čiča Morada
natalitet će da strada.
Jebo vam pas mater uvatilo me uveliko ono sto ste pre dva tri meseca pricali da sanjate jedni druge sta vec. Poceo lajf da mi gubi smisao.
Imal recepta kako napustiti?
ne razumem