Stopa abortusa u Srbiji među najvišim u Evropi i svetu

1. Pitaš ljude koji ne napuštaju već 11 godina.

2. Realno. Mada u sust situacija je kao ona sto dal mali mujo il ko vec rekao sve se prenelo sa vax teme. Bukv tabor vacc i podrska i obrnuto. Stim da ove nislije imaju duzu tradiciju medjusobnog dzaranja bulje. Kada kazem nislije mislim na sveobuhvat vaci pavijana. Nekad sam to govorio hotuli, sad je dobilo geo lokaciju.

3. oces vujaljiju da napustis a ne mozes kao?

ovo drugo ne razumem nista, pisi na srpskom jbt.

4. Caro jesi siguran da nemaš bipolarni as well? Možda pijemo iste podzemne vode.

5. oces vujaljiju da napustis a ne mozes kao?

Niko od prisutnih ne može Celtaro. To je začarani krug, kao i svaka druga droga - mogu da batalim kad hoću, al ono, što bih. Sutra ću. Sl. nedelje. Samo malo da virnem šta pišu moroni. Au vidi ovo matori - brt moram da iskomentarišem na ovu debilanu, mada sam sto puta sebi reko da neću. Dobro još ovaj put..

6. I sise imam, od hormona iz piletine iz Lidla. Blagu laktaciju takodje. Dobra nus pojava.

Da celte, navuko sam se na sajt jbg a nisam dolazio x god.

7. Doslovno ovo melkovo. Jbt zap je sinoc oco da legne nako 30min eo ga. On bas nema mira ovde. A vi sto imate status pre tri meseca ste vrh ledenog nooba

8. Niko od prisutnih ne može Celtaro. To je začarani krug, kao i svaka druga droga - mogu da batalim kad hoću, al ono, što bih. Sutra ću. Sl. nedelje. Samo malo da virnem šta pišu moroni. Au vidi ovo matori - brt moram da iskomentarišem na ovu debilanu, mada sam sto puta sebi reko da neću. Dobro još ovaj put..

a sto bi?
    zanimljivi ste za gubljenje vremena. trenutno imam vremena za gubljenje kao i svi vi ocigledno. nije mi neprijatno da se sa vama i svadjam ovde.

gde cu kad sam vec na kompjuteru, na fejs, redit? tamo debele smorcine. jutub da gledam po ceo dan?

9. ono, jel bi ste radili nesto drugo, ili svejedno blejali negde na netu?

ako je ovo prvo, onda jebi ga, imas problem sa internetom, vukajlija samo deo. ako je drugo sta te boli kurac, kao na drugom mestu ce nadjes nesto pametnije ili sta?

10. Jbt zap je sinoc oco da legne nako 30min eo ga. On bas nema mira ovde.

Svi smo Caro u ista govna, po svakome moš sat navijati. Tačno možeš da provališ kad je ko na poslu, koliko je spavao, da li je negde izlazio, kad je Šmo otišao da jede a kad da nasapunja mačora itd. Kao jedna disfunkcionalna porodica koja živi u nedovršenoj kući na sprat, i trpimo se kako znamo i umemo jer iz nekog razloga tako mora.

11. Ne znam, kad sam za kompom i radim vukajlija mi bas jebe koncept. Puno lakse ide uz nesto sa yt.

Ovo celte ne zvuci kako si opisao da je lep prostor za boravak (izuzev kada medjusobno pusite kurceve jedni drugima)

12. Svi smo Caro u ista govna, po svakome moš sat navijati. Tačno možeš da provališ kad je ko na poslu, koliko je spavao, da li je negde izlazio, kad je Šmo otišao da jede a kad da nasapunja mačora itd.

ahahhahah, ofc ako se bavis time jbg.

13. Nznm Celt na netu, generalno, možeš nešto da učiš, zaradiš pare, nadješ nešto da jebeš, pročitaš ili vidiš nešto zanimljivo i kreativno, gledaš kučiće, mačiće i male slonove koji će u tebi da podstaknu lepa osećanja. Ako moraš već da blejiš na netu - ako ne, možeš da radiš 300 drugih stvari koje nisu gubljenje vremena naravno.

Pitanje je po šta tačno dolaziš ovde svaki dan. Jedni svakodnevno ulaze u rasprave, drugi kukaju, treći pametuju, imamo jednog bota, jednog Ejdusa, itd. Svako nešto kompenzuje.

14. sto, jel bi se ti osecao prijatno u mestu gde svi moraju da se slazu sa svima i sve sjajno i bajno?

ceo dan imam telko sastanke sa jebem li ga kim, gde na vecini mogu sa 20% mozga da ucestvujem. sa ostalih 80% mi taman za ovo ovde. ne mogu nesto da ucim, jer ono, ne mogu da radim nesto umobolno jer eto, tako da ako neko ima ovde, taman dodjete fino.

nekad uvece isto ako je interesantna diskusija se zakacim.

jebem li ga, pricate o ovome ko da je neki fejsbuk gde ti prodaju milion kuraca, a mesto je 10ak nas, sa slicnim karakterima ocigledno koji prodajemo muda za bubrege. ovo je manje opasno.

15. Ali ne znam, ono, na yt ne gledam bukv. ništa kako bih skrenuo misli, razgalio se ili šta već, to je tek otrovčina za mozak.

16. ako vam nije do toga, idite brate. odete vas 3-4 sto se ne slazemo, i ja cu, i toliko.

17. Jbt ranike sam mogao botujem sajt, naoravim neko sranje dobijem trajni neko govno se izdesava.

Sad bukv moras da budes kapacitet i kazes aj necu dosta je, a bez da te natera neka visa sila.

18. Redit ne znam ni šta je. Zapravi ni instagram ne znam šta je. Onu pesmu za evroviziju sam čuo prekjuče prinudno, nešto malo. Ja sam 19th century man.

19. Sad bukv moras da budes kapacitet i kazes aj necu dosta je, a bez da te natera neka visa sila.

odrastas jbt, sta oces? prihvati da ako nesto radis radis zato sto ti je na neki nacin lepo. ako nije lepo, stegni zube jbg.

al lepo ti da ubedjujes ljude da si u pravu, samo seres sad.

ja ne mogu da zamislim vece mucenje od toga da bi morao (za zabavu) da delim prostor sa ljudima gde mora svi da se dogovorimo oko svega ili da stvarno moras ubedis ili nateras nekog. to mi je posao.
    ovo mi dodje fino, vidim neko drugacije misljenje, jasno kazem da je glupo, i niko se ne uvredi da nece da prica, i to je ok.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.