Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
dajte bre, pa naslov teme je "AKTERI filmova za odrasle", ne "akterKE filmova za odrasle", uozbiljite se malo.
Ramon Nomar
Amon Ra
Ramones
Aysha Dama
A citav grad zbog mene gledo te ko pravu Damu
Drkosi jebeni, ni jedna vas zena nece pa bacate drkice utehe, stvarno ste tuzna ljudska bica
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Bathhouse_prostitute
Ladno Samantha Bentley bila u gejmotron LOL
I to sam je prepoznao sad gledajući tu scenu gde je snime samo na kratko iz profila.
Treba mi pomoć definitivno.
Филмови: Perfect Slaves, The Perfect Wife, Erotica FM, JOŠ
LOL
U jednom delu karijere ti Tommy Pistol razvaljuje grkljan kurčinom, u drugom deliš screentime sa pregospodinom Liamom Kaningemom.
Čudni su putevi gospodnji.
Zar je izasao house of dragon ? Zar nije premijerno 21 august ?
Aha ovo je got, ma jebo got to se pregledalo prije 5 godina
Jeste 21., ja radim jedan brzi rewatch, daju stari gejmotron na hbo3.
daju i na pirate bayu.
Frida Sante i Georgie Lyall u Fake Hostel, solidno.
Ava Dalush
Ava podcijenjena opasno
dobro sad izmisljate ova imena
evo ja preporucujem Beatris Snow i Patriciu Young, ova druga je lezbo romkinja
Вероватно сте видели вирални видео где нека ликуша на неком подкасти прича како је бивши јебо и свршио у њ, па она се врати код дечка и дечко почо да је лиже доли и каже много укусно итд... И ја се питам ко ли је ова и шта ли је још причала. Брацо мој, имао сам шта и да чујем.
https://youtu.be/rDC2Xr4ZUoQ