Biće dobro drugo pol - jbg ipak je Francuska dugo na okupu i vodi ih ovaj godinama, znaju kako da igraju protiv velikih i jakih ekipa. Teško će stići 2:0 ali ako krene da škripi - Argentina nema koga da uvede sa klupe da menja ritam i to, Lautara imaju doduše, ali slabo igra celo prvenstvo. Vidjećemo.
Pa lako je najopasniji rezultat, na 1:0 i dalje imaš pritisak da ne izjednači bagra, a gde je 1:1 tu je i 1:2
Na 2:0 već spuštaš gard koliko god da si profesionalan, to je ljudska psihologija nemre se preko toga. S druge strane to nije toliko veliko vodjstvo da sroza moral protivnika, i dalje su motivisani da jure
3:0 je već mnogo teže stići i razbija duh
Ima boga, ajde kao pustili su malo klovnove da se istrče, sad ide pun gas, salomiće demonu rogove
Brt ovu francusku kad gledam, kao zvezda ili partizan u kosarci, sve crnci, ko za to moze da navija, naravno ne mislim rasisticki, nego brt kolko god da su rodjeni u francuskoj, nekako mi je mnjeh
Mbape nije u protokolu ili?
Ha ha ha
Biće dobro drugo pol - jbg ipak je Francuska dugo na okupu i vodi ih ovaj godinama, znaju kako da igraju protiv velikih i jakih ekipa. Teško će stići 2:0 ali ako krene da škripi - Argentina nema koga da uvede sa klupe da menja ritam i to, Lautara imaju doduše, ali slabo igra celo prvenstvo. Vidjećemo.
Ciganisanja, valjanja i kreveljenja nam neće faliti, to je evidentno.
Ladno svajcarski komentator sad objasnjava kako je 2:0 najopasniji rezultat.
Globalna glupost cini se
Ako ih poluvreme ne preseče biće ovo dobra utakmica
Počeli su da igraju
Nije glupost al nemežem sad da pišem Celte, ima to logike
Vamooos vamos argentinaaaa
Nek ga pusi Macronnn
Jebaće ga evita peron
Inače da podsetim samo da Argentina nije priznala Kosovo
Pa lako je najopasniji rezultat, na 1:0 i dalje imaš pritisak da ne izjednači bagra, a gde je 1:1 tu je i 1:2
Na 2:0 već spuštaš gard koliko god da si profesionalan, to je ljudska psihologija nemre se preko toga. S druge strane to nije toliko veliko vodjstvo da sroza moral protivnika, i dalje su motivisani da jure
3:0 je već mnogo teže stići i razbija duh
Ima boga, ajde kao pustili su malo klovnove da se istrče, sad ide pun gas, salomiće demonu rogove
Jebi africke migrante
Ljubav će pobediti
само да подсетим да је ретард зеленси поднео захтев да одржи говор пре финала и тако пошаље поруку мира у свет и фифа одбила ахахахах дегенерик
Francuzi poceli da biju. Gotovi su.
Ali ciganjenja brate, igraj fudbal jebeni nemoj biti gurbet čitav život
Daj brate nista ciganenja kako to obicno izgleda.
Opusti se, sad se sve to dodaje na kraj, znaju i oni to
Brt ovu francusku kad gledam, kao zvezda ili partizan u kosarci, sve crnci, ko za to moze da navija, naravno ne mislim rasisticki, nego brt kolko god da su rodjeni u francuskoj, nekako mi je mnjeh
Evo izasli grizman i fernandez, 2 belca samo ostala Rabio i Loris