Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Tebra šta je s ovim nadoknadama od 8+ minuta? Mislim ne žalim se trebalo bi i više s obzirom na to kolko se aktivnog fudbala zapravo igra u jednom poluvremenu ali nikad nije bilo ovako, nadam se da će ovo da postane standard za sva takmičenja.

2. bas htedoh da putam od kad ovo dodaju po 10% vremena na utakmicu?

al nije lose

3. i sto amerikanci nose rusku zastavu na rukavu?

4. Kvaratskhelia
    Vels ce uzeti bod ovde samo zato sto su smrdljivci

trooka vrana strikes again

5. A valjali su se ovi po terenu ko nenormalni, nije mi krivo uopšte. Igrali bolji fudbal 300 puta, umesto da su im dali još dva komada - povukli se i troše vreme na kvarno. Nije u redu.

6. Herojski je ovo, čovek ledjenda, na kraju karijere, vodi totalne autsajdere i pokušava da prodje grupu, cela nacija gleda u tog jednog Bejla i moli se za nekakvo čudo. A mogu da prodju grupu nije da nije. Čak ni penal nije odglumio već bio čist ko suza.

7. Ove nadoknade su vrh, danas kad sam vidio one nadoknade engleska iran, oduševio sam se

8. Ali kolko su propali i Bejbl i Remzi Bolton, nisu ni blizu onih brzih igračina što jebu jako koji su nekad bili.

9. Sad slušam Kina, njih dva i ne igraju fudbal više praktično.

10. Kod ovog gola amerikanaca šta koj moj kurac traži ovaj Niko Wilijams vraća se nazad kao da mogo da ga stigne, samo da je stao bio bi crnja u ofsajdu. Jebiga tako je to kad ti ofanzivni desni bek igra levog, ne zna de treba se postavi. Ben Dejvis iz Totenhema mora da se gurne na tu poziciju jer je previše tehnički dobar igrač da bi trunuo na poziciji levog štopera. U Totenhemu to može da se radi jer mu LWB igra Perišić koji je maltene krilo, a i generalno tim je mnogo bolje popunjen u veznom redu nego Wels mrtvi, pa onda i ovaj ima više prostora da povuče neku loptu napred.
    Ništa, ovaj selektor Welsa ako čita ovo nek izvadi blokče pa nek zapisuje, ako mu nešto još nije jasno nek pita u pvt.

11. Fulam lagano imao pet igrača na terenu u ovoj tekmi, Robinson i Rim kod murikanaca i Wilson Džejms i Wilijams kod ovih. Fulam > Real

12. Osim što Wilijams nije više član Fulama al nema veze, 4 > 0, znači Fulam > Real stoji.

13. Mense čini da je Vels skrpljen kako se znalo i umelo, neki igrači nisu u formi, drugi na pozicijama koje nisu njihove, pa šta se napravi, bitno da se igra. I ok mi to.

14. Vels vs Amerika

Bem ti ja to svetsko prvenstvo. Otvaranje Ekvador vs Katar. ha-ha-ha

15. jbt Senegal dva identična gola primio...

16. Ladno afrički chad Ерве Ренард vodi saudisku. Neće im ni on pomogne tho.

17. Au steta kakve majstorije Lautara, dobro stoje saudijci visoko i prave ove ofsajd zamke

18. Brate zašto ovoliko visoko stoje i zašto su argentinski midžeti toliko nestrpljivi pa utrčavaju prerano. Ili mnogo sere peškiroglavce ili su najdisciplinovanija i najuigranija zadnja linija na svetu.

19. Ovo je Renardovo maslo

20. Matori argentinci, jel su najstariji na ovom sp?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.