Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mrzi me da gledam, liče li na nešto Argentinci - igrački kadar mislim?
Matori argentinci, jel su najstariji na ovom sp?
Dele treće mesto sa Brazilom (27.9) iza Irana (28.9) i Mexika (28.5)
Ne znam ali izgleda vrhunski, bas nisam ocekivao to od njih, kontao sam da su raspustena banda koju ne mozes nauciti da stane u formaciju a ne da pravi budale od argentinaca
Brazil tolko mator?
Mexico ajde, očoa i guardado dede, al mislio sam da je brazil medju mladjima
Kompaktna ali matora ekipa
Najjači ovaj treći golman Talavera što ga pozvali, lik ima 40 godine najviše im kenja prosek LOL
https://www.youtube.com/watch?v=DmHx1LoD90k
OP OP
AHAHAHHAHAHAH BRAVO BRE SAND NIGGERS
Al ih je promesao juuuu
Mesi resava ovo
https://i0.wp.com/thesefootballtimes.co/wp-content/uploads/2016/12/vidic-ferdinand.jpg?fit=1600%2C1041&ssl=1
odbrana saudijaca trenutno
Nego ko od favorita nece proci grupu? Mora neko jak da ispadne, uvek je tako.
Zainteresovao sam se za istoriju Velsa.
Sad ce argentinci da ispolje onu najgoru ciganstinu juznoamericku, tipa otamendi i te glave
Krecu ostri fauli kukanja i slicno, dragi su mi ali imaju taj ciganski mentalitet ko i svi dole
Dajte neki sajt za onlajn gledanje
Ajmo teorije zavjere, gde je trifors kad ti treba.
1. Princ Mohamed bin Salman ušo na poluvreme u argentinsku svlačionu i dao svakom igraču + članu stručnog štaba po koferče sa milion dolara da prodaju tekmu.
2. Jedino objašnjenje što je arapska zadnja linija odigrala perfektan meč i što su iz dva šuta u okvir gola dali dva gola je to što je ceo sastav dopingovan.
3. Saudijska Arabija ima zlatnu generaciju i najboljeg reprezentativnog trenera ikada u Renardu.
Dajte neki sajt za onlajn gledanje
Napravi nalog na sajtu RTSa i gledaj preko RTS planete, hd slika najbolja opcija.