Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
да фудбалерчићи данашњи баш имају карактер па ће упркос казнама подржати педере не брате они играју како им неки педерски или црначки лоби свира
Ma daj bre ovom je džoker napadač jebeni Andreas Kornelijus, i mi pričamo o Danskoj kao nekom dobrom timu koji će daleko da dogura. Nema lebac.
inb4 Kornelijus dva komada
Smoklji pozlilo kad je vidio kako igraju islamske repke danas xaxaxa
Saudijcima sam oduševljen, odavno nisam video onakvu savršenost u odbrambenom delu igre. Tunis ništa posebno protiv izuzetno jalove Danske.
Dosta bre vise te ekipe danska, svica, vels... ovo prvenstvo ce razotkriti te smrdljake.
Btw, poljska i mekiko ce saudijce da UNAKAZE. govorim o panama 2018 nivou primanja golova
Kornelijus maši sa 0.333333m go pogađa stativu glavom ono bi i moja pokojna baba Stojna danas da je iskopam i stavim u peterac da leži pogodila.
Ma ko im jebe mater nek se malo dohavizaju, dosta više ležernog pristupanja utakmicama, nek vide da može da se popuši i od ovih anonimusa
А добро Тунижане нико није накантао никад, они су екипа која кад дође на светско, узме бод против неког Јапана или Парагваја фазон и остале две изгуби 0-1 и 0-2 и заврши са бодом и гол разликом 1:4....
Ovo sad ima potencijal da bude mnogo nadrkana tekma između dve repke koje ne odskaču mnogo po kvalitetu jedna od druge i mogu da se nadigravaju. A biće verovatno dosadna u kurac.
ОЧОАААААААА <3
Sad napisao ovo društvu na grupnom chatu na Viberu i vidim tvoj identičan post. Soulmates.
Great fags think alike <3
Sto smo gledali golova, gledali smo
https://www.youtube.com/watch?v=i0fRh7NFOUU
jebote koje smece od prvenstva sve sami penali
Pobedice meksiko sad kad mora da napadne
Odnosno prc, 0:0
Jedan je Očoa