Smoklji pozlilo kad je vidio kako igraju islamske repke danas xaxaxa
Saudijcima sam oduševljen, odavno nisam video onakvu savršenost u odbrambenom delu igre. Tunis ništa posebno protiv izuzetno jalove Danske.
Dosta bre vise te ekipe danska, svica, vels... ovo prvenstvo ce razotkriti te smrdljake.
Btw, poljska i mekiko ce saudijce da UNAKAZE. govorim o panama 2018 nivou primanja golova
Kornelijus maši sa 0.333333m go pogađa stativu glavom ono bi i moja pokojna baba Stojna danas da je iskopam i stavim u peterac da leži pogodila.
Ma ko im jebe mater nek se malo dohavizaju, dosta više ležernog pristupanja utakmicama, nek vide da može da se popuši i od ovih anonimusa
А добро Тунижане нико није накантао никад, они су екипа која кад дође на светско, узме бод против неког Јапана или Парагваја фазон и остале две изгуби 0-1 и 0-2 и заврши са бодом и гол разликом 1:4....
Ovo sad ima potencijal da bude mnogo nadrkana tekma između dve repke koje ne odskaču mnogo po kvalitetu jedna od druge i mogu da se nadigravaju. A biće verovatno dosadna u kurac.
ОЧОАААААААА <3
Sad napisao ovo društvu na grupnom chatu na Viberu i vidim tvoj identičan post. Soulmates.
Great fags think alike <3
Sto smo gledali golova, gledali smo
jebote koje smece od prvenstva sve sami penali
Pobedice meksiko sad kad mora da napadne
Odnosno prc, 0:0
Jedan je Očoa
очоа
Poljaci imaju to chokersko slovensko u sebi kao i mi, džaba tebi Lewandowski zlatna lopta nemaš ti ta muda
inb4 Kornelijus dva komada