Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Poljaci imaju to chokersko slovensko u sebi kao i mi, džaba tebi Lewandowski zlatna lopta nemaš ti ta muda

2. kazite mi vi koji pratite fudbal je l ovo realna kolicina penala koja je dosudjena na prvenstvu u odnosu na neku ligu sampiona npr

3. Jeste, sa promenama pravila i uvođenjem VARa, treba da ih bude i više. Juče nisu Englezima i Irancima svirali dva za povlačenje posle kornera a danas su isti takav svirali Argentincima.

4. Ovi poljaci su bas bezlicna rep i usrace ih da izdrze do kraja 0:0 iako su prokockali poklon

5. Takodjer nije svirana ruka danaca danas, jer je lopta imala kretnju ka korneru svakako

6. Sa rukama je trenutno skroz otvoreno za interpretaciju iliti kako se sudiji nakrivi kurac u datom trenutku. Uvek mogu da se vade na neki 'prirodan položaj prilikom nenamernog igranja rukom' ili kao ono u nadoknadi kad je Tunižanina lopta udarila u jednu pa u drugu ruku ali 'nije činila telo većim' koje god pičke materine to značilo.

7. Ruka se kolko kapiram svira kad je namerna ili ako nije, al sjebe igru. Presece centarsut, sut itd. Ovako ako ga pogodi u ruku kojom se brani da ga ne ubije lopta, nije prekrsaj

8. Zato treba dobar sudija, da proceni sta je pravedno.

9. Zapravo je jako zanimljivo sad, jer i jednima i drugima bi bod negde odgovarao. I Poljaci i Meksiko mogu da igraju protiv Argentine, koja je sad u ćošku skroz. Kakav haos od grupe ispade.

10. Da li ovo upravo aca zejtin povukao lajnu?
    Zvučalo tako

11. kako mrzim ove katolike, drazi su mi cigani

12. I oni su katolici rodjo...

13. Odradiše ih kenguri ko volove

14. Ne znam, Rabio i Žiru igraju svetsko, teško će to ići.

15. Imate neki link da gledamo?

16. Lako pevci probijaju po bokovima i dolaze do gol šnase. Ako naši dozvole tako žogabonitarima najebali smo

17. Ja očekujem da igramo dobro, primimo neki buđavu gol, i posle kukamo kako smo bili blizu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.