Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Prosto objasnjenje: arg je neuigrana bagra vec 20 godina

2. A najgore od svega je što će ovaj poraz da ih 'tRgNE' i ima da teraju do finala jebo ih tata mutavi.

3. Au druže ovaj je nokautiran jebem ti sve

4. Jebem ja ovom vincicu mater zajedno sa bagrom ciganskom koja nece da prekine, lik lezi bez svesti

5. Profe

https://totalsportek.pro/

Ides na Hockeyweb / supersports kolonu, taj uvek radi bez greske

6. A najgore od svega je što će ovaj poraz da ih 'tRgNE' i ima da teraju do finala jebo ih tata mutavi.

nadam se, delovali su vrlo kompaktno na ovoj tekmi ;(

7. inace da kako mu je umalo otkino glavu ja ne verujem, ka djuletom da ga je pogodio

#van gogh

8. Zasto nemate prenos SP-a na javnom servisu ?

9. prenosi ih sve bhrt jebo te alija https://www.bhrt.ba/uzivo/tv
    nadam se da ti ne smeta ovih ukupno 200 piksela.

10. Како нема? Па РТС преноси и то први канал сваку....

Онај други гол Саудијаца гол првенства до сад мени, прелепо их изломио као да су им Крнета и Туторић штопери били.... Ал' како изгинуше, на дисциплини и залагању капа доле јбт, одбрана к'о Италија 2006. јеб'о те....

11. најбоља текма до сад

12. Зап, хоће бити промена ника у Ерв Ренар?

13. швабама не преносе хаха проф еси почео да таложиш храну и воду

14. Puno mi srce jebi malog midzeta mesija namerno malim slovom

15. Ko kad operem kola jebem te

16. Ladno izgubili šupci :D Još gledam rezultat i kontam - vodi Argentina, i ne obraćam pažnju. Ne znam, volem Argentinu u principu najviše pored Italije, ali loše je to jako zadnje vreme - Mesi bira ko će da igra, onaj ćelavi ih vodio prošlo prvenstvo...Na šta bre to liči jbt. Dok ne ode Mesi ništa od njih, prevelik je hajp oko njega a on nije lider.

17. Ko kad operem kola jebem te

xaxaxa

18. sad mi nesto glavna vest sto vidim, sto katar reko da igraci ne mogu da nose one "one love" gej kapitenske trake, pa fifa rekla da ne moze da ce da se daju kartoni itditd, i onda ovi sto hteli nece jer zuty karton.

pizda vam materina, ako ocete da date neki politicki stejtment, to se radi i na sopstvenu stetu a ne samo ovako supacki. izadji jbt, stavi i dobi zuti karton. dobi i crveni ako stvarno hoces nesto da pokazes. sta sad, iranci podrzavaju proteste protiv iranske HC muslim vlasti, znaci kurac od irana dok se ne zameni vlast + imaju rodbinu tamo, a ti neces jer ce sudija da ti da zuti karton.

supci jebeni. nije uopste bitan razlog, ali supci, puna im usta svega a postupci nikakvi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.