Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Onda tipa nerešeno, i zadnja tekma gde je sve ili ništa izgubimo 3:0.
Gledam francuze, sve mi nesto cudno. Najposlije skontam, previse belaca u prvih 11
Ne trebamo da ocekujemo previse od nasih. Video sam one naslove idemo u finale i slicno ali se ne treba zanositi. Ogroman uspeh bi bio da prodjemo grupu a realnije je da zavrsimo treci sto ce opet biti solidno.
Druze, ovde ja bacam vračke, ne ti.
Voleo bih, elem, da odigramo protiv BRA ovako kako AUS igra protiv FRA. Disciplinovano pozadi, a i ne tako jalovo napred. Da im se oznoji guzicka
Žiru se izjednačio sa Anrijem po broju golova za reprezentaciju.
Živimo u društvu.
Ljudi gube 4:1, zamalo dobili još tri gola lol.
Zanima me da li sutra Japan može da odigra dobro protiv Švaba, imaju dopadljiv tim skroz. Šteta što su upali u ovu grupu pretešku.
Ne može švabo je to, a i upravo si im bacio melkovu kletvu™ nazvavši ih dopadljivim timom skroz.
Hahahah dopadljiv tim, melk i njegove simpaticne procjene
Pa dobro do 60min su se drzali lol
јапан вс немачка оће се вијорити заставе трећег рајха са трибина
Hihihi vragolasti vuzi
Tennōheika Banzai!
Neće lako Ustaše sa Marokom. Ili je to samo moja nada.
Obično kad se tako nadam desi se ono suprotno od toga čemu sam se nadao.
Pliduuu u dilemi za koga da navija sad koji izbor će više da trigeruje glupe smrde.
Lijepa nasha kida
Aj-mo de-ćki ša-love u zrak,
Dina-mo prvak, Dina-mo prvak!
Odlične dresove imaju Hrvati btw. Neće biti lako, tvrd je Maroko tradicionalno.
Al sad ozbiljno Mazravi, El Nesiri, Zijeh sve respektabilni igrači i solidne opcije na Menadžeru i Fifi godinama.
Simpatičnost je jaka u ovoj ekipi.