Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Iran je bio ok do 1979.
Ljudi isli na disko i to.
hhahahahahah Ridiger povuko crtu pre tekme 1/1
sve je tamo bilo ok dok nije pocela da se vadi nafta iz zaliva na veliko.
iran i irak bio sto je bio i pre, neka vrsta mozda malo naprednije turske, jer ipak veca zemlja izrael ratovao sa svim komsijama jer su ih ubacili na silu tu, sirije, jordani egipti turska, a ovi dole beduini jeli pesak ko sto su i vekovima pre.
krenuli su da sjebavaju region prvo britanci i francuzi pocetkom 1900tih a onda nastavili amerikanci. do tad bilo ko kod nas. poceci industrijalizacije.
kurdima uvalili kurac. koji su mozda cak i "najzapadnija" varijanta tih naroda danas.
https://dubz.co/v/fw0cqb
Izvodi Milera ostavlja Gnabrija? Aj dobro
Ae bre i ovaj govnjar mora da brani ovo
ODBRANI SAD PIČKO NACISTIČKA
КАМИКАЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Red je i ovo da se citira.
I pokvaren sat je dvaput dnevno tačan. Plus alo ima još deset minuta a švabo je to.
MELK UME MELK ZNA
aHAHAHHAHAHAHAHAH TAKO JE BRE
ŠKART PARTIZANA REŠAVA ŠVABU IDEMO BREEEEEEEEEEEEEE
АЛИ МАРИО ГЕЦЕ ХАХАХАХАХА
ocekujem javljanje bombaša, samo da napiše:
Avangarda.
Asangarda
Ne dopada mi se, previse iznenadjenja, statisticki ne mozemo i mi da sjebemo Brazil. Ali mozda i bolje tako, od drugo kola da ide nekako normalnije, a mislim da je normalno da se biju i Švica i Kamerun
Sad tek vidim, jebo me poso, nisam mogao da gledam, onaj kridz nemaca sa rukama preko usta. Kolko mi drago sto bar taj pritisak nemamo, jos 90ih smo okarakterisani kao zveri, i niko nas ne primorava na dugine boje, kurce palce