Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Iran je bio ok do 1979.

2. Ljudi isli na disko i to.

3. hhahahahahah Ridiger povuko crtu pre tekme 1/1

4. sve je tamo bilo ok dok nije pocela da se vadi nafta iz zaliva na veliko.

iran i irak bio sto je bio i pre, neka vrsta mozda malo naprednije turske, jer ipak veca zemlja izrael ratovao sa svim komsijama jer su ih ubacili na silu tu, sirije, jordani egipti turska, a ovi dole beduini jeli pesak ko sto su i vekovima pre.

krenuli su da sjebavaju region prvo britanci i francuzi pocetkom 1900tih a onda nastavili amerikanci. do tad bilo ko kod nas. poceci industrijalizacije.

5. kurdima uvalili kurac. koji su mozda cak i "najzapadnija" varijanta tih naroda danas.

6. Izvodi Milera ostavlja Gnabrija? Aj dobro

7. Ae bre i ovaj govnjar mora da brani ovo

8. ODBRANI SAD PIČKO NACISTIČKA

9. КАМИКАЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

10. postaviće drugačiju igru u drugom poluvremenu sad kad gube. Ne očekujem da dobiju, prejake su Švabe jbg ali da otkinu bod ne bi me čudilo.

Red je i ovo da se citira.

11. I pokvaren sat je dvaput dnevno tačan. Plus alo ima još deset minuta a švabo je to.

12. aHAHAHHAHAHAHAHAH TAKO JE BRE

13. ŠKART PARTIZANA REŠAVA ŠVABU IDEMO BREEEEEEEEEEEEEE

14. АЛИ МАРИО ГЕЦЕ ХАХАХАХАХА

15. ŠKART PARTIZANA REŠAVA ŠVABU IDEMO BREEEEEEEEEEEEEE

ocekujem javljanje bombaša, samo da napiše:

Avangarda.

16. Ne dopada mi se, previse iznenadjenja, statisticki ne mozemo i mi da sjebemo Brazil. Ali mozda i bolje tako, od drugo kola da ide nekako normalnije, a mislim da je normalno da se biju i Švica i Kamerun

17. Sad tek vidim, jebo me poso, nisam mogao da gledam, onaj kridz nemaca sa rukama preko usta. Kolko mi drago sto bar taj pritisak nemamo, jos 90ih smo okarakterisani kao zveri, i niko nas ne primorava na dugine boje, kurce palce

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.