Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
е мој адолфе играју ти африканци и турци у репки еси због тога ишао да освојиш свет
Ali lepo je sto vise nema svetih krava na SP, italija zaboravila kako sp izgleda, nemacka nece proci grupu po drugi put zaredom, argentina kanta... jos kad im šamare uručuju simpa ekipe poput japana, makedonije, to je jos lepse
Drugi dan zaredom prelaz iz keca u dvojku gde favorit vodi na poluvremenu a na kraju gubi. Zanimljivo.
добрано свецко за сад биће још боље ако сутра ми добијемо набеђено прецењени бразил из мојих уста у божије уши амин
Ova I'm absolutely shocked slika
https://pbs.twimg.com/media/FiQG_ZoXwAAMu59?format=jpg&name=small
će da postane meme generator za tipa 4 minuta.
finale argentina njemacka i opet odvratni gece u 164om minutu za pobjedu
Ovo je zbog onog udrogiranog trka Ridigerovog. Karma za nesportsko nepoštovanje tihih samuraja.
Kakav udtogirani trk?
https://dubz.co/v/fw0cqb
Такума uWu Асано
шта тачно значи ово рука преко уста
Pa kao zla FIFA im je zapretila kaznama ako nose pederske trake i time im oduzela pravo na slobodu izražavanja i iskazivanja podrške homosima ali oni i pored tih teških uslova herojski ali prećutno i dalje stoje uz gejeve.
Saće Španci nakantaju ove 4:0 za svaki slučaj, da ne misle o tamo nekoj gol razlici, a Švabe idu na njih u drugom kolu da se vade kako znaju i umeju. Zato ovo sa Hrvaima danas nije loš rezultat za njih, zajebano jbt kad se dodje do kalkulacija. Ovako jedan bod iz prve utakmice nije mali uopšte šta god i kako god. Japan dobije Kostariku - prolaze grupu, Španci dobiju Japan - prolaze grupu. Kako će Švabe proći dalje evo ne znam.
A znamo svi da će džukele da dobiju obe sledeće tekme nemojmo da se nadamo.
Pa pazi, da je treca tekma spanija nemacka, dogovorili bi se skotovi. Ovako...
Mahinalni refleks kad si u šoku i neverici, ili kad te dedžgo trpa močugom od 20 santima a roditelji ti gledaju porodično blago u sobi pored, ili kad jedeš pašteta i salama po vazdan i nemoš da izbaciš govno pa se grčiš i stežeš samo da izadje.
Svašta sam propustio danas zbog posla
Nismo mi takvi useri ko drugi pravi autsajderi
Pesimista sam za prolazak grupe i dalje
Al kako je lepo legao poraz, posle onog majmunskog ponašanja na početku.
Ej, nemci se bore za prava ljudi, pa još za prava pedera lol.