Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. ja kad vidim da chicha morada sarkastično postuje na sportskoj temi https://www.youtube.com/watch?v=hafOUcb8900

2. A i Brazil nije onaj Brazil sa Ronaldom, Rivaldom i Rikardom.

3. Kad god mi se dešavalo nešto ne baš tako pozitivno u životu, dešavalo se četvrtkom to sam provalio još pre 20 godina fazon
    Pametnom dosta

4. Dodjite na fudbalsku temu

5. ја не бих пуно да мрачим добро играмо већ неко време, брасил је јак итд итд само треба срце оставити на терену као јапан и саудијци и фудбалски богови ће нас помазати

6. Nema potrebe da nas sabotiraju eno ih one dve kurobeštije 'reporterke' sa arene izveštavaju iz srpske fan zone gde je u toku koncert Milice Pavlović. Kakva kurac zabrana alkohola ono tamo je sodoma i gomora svi su uroljani i urokani do koske. Mogu da zamislim šta igrači rade.

Zamisli, pukneš tolke pare za kartu, smeštaj itd, pređeš pola sveta, nađeš se na drugom kontinentu, kulturi, i onda dovučeš Milicu Pavlović u Katar jebeni da ti peva. Ajmo tri gola odma Nejmare.

Pa kad nema alkohola mora se gudraš jbg.

7. Aj ne serite, pa sta ako je dosla, Englezima da dodje tipa Oasis ili Arctic Monkeys to bi bilo wooow, kuuulll, a ista bagra, mozda i gora

8. Milica Pavlovic - Gornji Bunibrod, Leskovci

automatski nedostatak avangarde, pa makar da je i pankerka.

9. Jos gora, potpisujem.

Jebeni Oliver Tree sto je bio u BG sad kao neka zvezda a jedini hit u karijeru mu remix njegove pesme sto je neko random uradio i okacio na youtube haha

10. Milica Pavlovic - Gornji Bunibrod, Leskovci

Da.
    Lipolist s druge strane...

11. Ma isti krindž bi bio, šta koj kurac bre vučete muzikante iz zavičaja.
    Ima mi tako kolo u Paraliji u vodi, hahahha da svi vide kolko smo đinjalu vajb.

12. Danas ne tolerisem autosovinizam.

13. Srb/scg/srj/sfrj tekme u večernjem terminu:

2018 Brazil, Švica- poraz
    2010 Australija- poraz
    2006 Slonovača- poraz
    1998 Holandija- poraz
    1990 Nemačka- poraz
    1982- Honduras, pobeda 1-0, pre toga poraz od Španije, isto u večernjem. Svakako smo ispali i pre te pobede nad Hondurasom jer nas je čuknula i Severna Irska

1998 smo pobedili USA u večernjem terminu isto 1-0. Ali nekako jalova pobeda jer, da smo dali više golova išli bi na Meksiko a ne na polufinalistu Holandiju.

14. Kako mi zamišljamo te reprezentativne kampove na takmičenjima i to sad? Jbg nije to više ona sirotinja Divac, Paspalj...Koja još nije unovčila karijeru a ima velikog potencijala, pa možeš da ih odvučeš na Zlatibor u šumu da tamo podivljaju i gledaju dva kanala, ponekad, kad im dozvoliš. Ovo sad vamo imamo 26 milionera koji su rešili sva životna pitanja, potiču iz zemlje gde je kurčenje dobrodošlo i preporučljivo, imaju smartfone i net po vas dan i, realno, i da ništa ne naprave jebe im se živo baš. Zamisli voditi to negde u svet, odgovarati za njih i još gledati da nešto naprave? Ovom došla kurva iz Venecuele neće da je puste u kamp, pa on oće napolje, ovom dojavili da mu se žena jebava po Beogradu dok nije tu, pa oće kući da joj se najebe majke milosne, ovaj oće jede glavu od praseta, a nemaju baš to u ponudi...

15. Zamisljam da su to fini momci sportisti i profesionalci koji ginu za svoj dres, u pauzama od treninga igraju drustvene igre i fokusiraju se na odmor svog tela.

16. Ne znam, sećaš se kad je Hidink pred ono evropsko izjavio - trening reprezentativaca Rusije je bukalno roštilj pored bazena? Kakvi bre fini momci, ko zna šta to tamo radi. Al vidiš i Rusi ušli u finale te godine. Sloveni smo jbg, ako se naložimo, sve drugo ide u drugi plan - i protivnik, i kvalitet, i to da li smo autsajderi ili ne. Realno, da na prošlom nisu ukenjali sa Krstajićem i da nas nije osakatio onaj idiot protiv Švajcaraca za penal, mislim da bismo otresli Brazil bukvalno iz zajebancije - jbg ta treća se više nikom nije ni igrala. Ako su stvarno rešili da igraju fudbal i ako bude malo discipine, ne brinem ni najmanje, ne samo za prolazak dalje već i za to da ćemo se pokazati večeras.

17. ...S jedne strane Tite i igrači su u fazonu - uložili smo mnogo rada i vremena u ovaj projekat, radilo se ozbiljno na represtaciji itd. U šta ne sumnjam, jer ozbiljniji su sad tim nego ranijih godina. ALI

imali su dva realno debakla na prošla dva prvenstva, Argentina ih je tukla kod kuće u finalu, i pritisak je na njima sad, mora nešto da se napravi kako bi se počupali. Tite pogotovo, njemu je ovo vrv zadnja kampanja. Stegla se bulja i njima, ne verujem da im je drago što prvu igraju protiv nas.

18. ima dosta tog nisko boosonskog vajba oko reprezentacije i cele te price, samo dvojica Sapcana. Nislija/Leskovci/Vranja/Piroci ima nekoliko, selektor je Nislija, vidis vode ovu iz Pecenjevca da peva, fss setaci magaraca, precednik bosonoooc... Sta znam, s jedne strane ne valja to zbog avangarde, to jest manjka iste, a sa druge iz navedenih geolokacija ima dosta animalnog, sirovog, dosta kromanjonskih i neandertalskih gena koji kolaju, mozda bas zato na tu neku sirovu snagu lisenu odsustva duha i misli... ne znam. Videcemo

19. Al vidiš i Rusi ušli u finale te godine

polufinale*
    Nikad neću zaboravim Denisa Kolodina i njegove šuteve s 40 metra protiv Holandije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.