Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
https://streamin.me/v/8d92447a
Svaki ozbiljniji golman ovo brani u po noći, a poznato je da ovaj ima tendenciju kikseva kod ovih šuteva koji idu u njega.
Pa nije ti ovo LŠ, Borjaneeee Borjaneee
BORJAAAN
Šta se gleda na kraju, gol razlika ili medjusobni skor? Ako Švabe dobiju Špance i Kostariku, Japan Kostariku a Španija Japan, biće tri ekipe sa po šest bodova.
Gol razlika, znači španci već ušli
Ko ima arenu nek se uključi u program sad će da seru po sudiji koji je ubedljivo najgori do sada, a to je crnja koji se pročuo po tome što svirao kraj utakmice afričkog kupa nacija u 85tom minutu.
Dva čista penala im nisu svirali jebote znači jebeš ti VAR kad se i dalje dešavaju ovakva sranja.
Huška se već po kuloarima medijskim što maltene znači da je potvrđeno, da Kostić neće biti u stanju da igra sutra. Jebem ti dan da ti ne jebem sutrašnji baš eto.
катарска дубока држава нас минира послали ове наше на сплавове
тек сад видим да костарика има 0 шутева ка голу а како и неће кад им пола тима игра у домаћој лиги
Kostarika zalutala
дословно
Nema potrebe da nas sabotiraju eno ih one dve kurobeštije 'reporterke' sa arene izveštavaju iz srpske fan zone gde je u toku koncert Milice Pavlović. Kakva kurac zabrana alkohola ono tamo je sodoma i gomora svi su uroljani i urokani do koske. Mogu da zamislim šta igrači rade.
Šmo rekao Piksi da je Kostić pod znakom pitanja, ne znam, zveknuo ga je onaj iz Lacija momački.
Jel se zajebavas šmo ili
Nije ga zveknuo niko brt koliko se ja sećam, bila je kontra gurnuo mu neko loptu u prazan prostor i on krenuo da potrči i samo je usporio i stao i uvatio se za zadnju ložu. Bukvalno može da bude svašta od istegnute prepone do rupture ligamenata, mada valjda ga ne bi stavljao na spisak ako je ovo drugo.
Jel se zajebavas šmo ili
Za šta brt za ovu reportažu iz fan zone? Ne zajebavam tebe mi intervjuisale rendom likove iz očiju im leti kokainum.
оче наш који си на небесим...
Sutra moramo krenuti silovito jer se po jutru dan poznaje. Ako pobedimo, imamo čemu da se nadamo. To je neko moje viđenje.
Au da SMS sa je zveknuo neko, zaboravih.
Razbijamo sutra Brazil s jednim dobrim golom, uz dva primljena naravno
Ali prvo jedan pa drugi, ne oba odjednom, mnogo je