Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Zapamtite, posle ovog prvenstva treba se vratiti obicnom zivotu... Ne zanosite se molim vas.

2. Moraju li da se igraju tikataka pred sopstvenim golom?

3. Baš to htedoh reći

4. Nekako mi fali Mitrović u šesneastercu gađaj ga u glavu pa šta bude. Gde ova dodavanja konna malo fudbalu protuv brazilaca.

5. Je l me zajebavas da ovo nije faul?

6. судија индијанац класичан а проблем је што бразил може да да гол врло лако срећа ова текма не одлучује ништа
    елем дресови бразила су одвратни као и овај гејмар

7. Živkoviću majmune ko te učio da centrišeš tako jaooo

8. Нешто ми безмудо делују наши на средини, можда грешим.

9. Bezmudo, uopste ne utrcavaju u prazno. Na stranu gdegod da se ubaci neki centarsut

10. није ово лоше, одбрана криминална овај лик напуцава самог себе у главу

11. Gledao sam prvo poluvreme.

12. превише нас сере

13. Vlahovic bi ovoj igri malo bolje odgovarao od mitrovica, mada svejedno odavno nismo presli pola

14. Ладно Марсело није ни у саставу, Дани Алвеш клупа.

15. буквално гол виси у ваздуху примамо гол сигурно не верујем да нас фудбалски богови толико воле да издржимо са 0 0

16. Како ради салто Неимар

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.