Prijava

Pozdrav svima.
Vidim da se polako rasplamsava priča o svetskom prvenstvu pa me oduvek zanimao odgovor na ovo pitanje.
Šta je to što Vas privlači kod ove igre i svetskog prventstva? Jel to možda neki osećaj ponosa ili dostignuća koji ćete imati kada reprezantacija postigne neki dobar rezultat?
Ako jeste, zašto i kakve to veze ima sa vama?
Ili je to možda čista ljubav prema najglupljem sportu ikada (ovo prosto ne verujem ali moram da pitam).
Hvala unapred i pozdrav za sve.

jel da mu kazem?

ko ga jebe, reci cu mu...

da ti kurac u gacama a ne u ustima, znao bi.

Dragi dingospowe, fudbal kao timska igra nas može naučiti mnogim stvarima, kao što je čuveni spisatelj Alber Kami rekao: 'Sve što sam u životu naučio o moralnosti i obavezama dugujem fudbalu'. Naravno, fudbal kao koncept i sport je doživeo tešku bastardizaciju i komercijalizaciju prouzrokovanu globalizacijom, ali još uvek negde duboko u samoj srži te proste igre postoji nešto iskonsko, nešto ujedinjujuće, nešto predivno.

Čemu nas to uči fudbal a ne uče nas ostali sportovi ili bilo kakav drugi vid zajednice?

Eh sine moj, otvori malo oči, pusti fudbal u svoje srce, i sam ćeš shvatiti čemu.

Ma glup sport al eto popularan pa se gleda

ejdus je voleo fudbal ali je onda ova neslala sala zauvek posejala sjeme mrznje u njegovo srce

https://c.tenor.com/ZyDAV-43gAAAAAAC/fail-soccer.gif

Ja mislim da ste odrasli tako kao i mnoge generacije pre vas. Prosto nemate zamenu za taj neki sadržaj koji može da vas opusti poput fudbala.
Šta je to što jednog Šmoklju tera da pamti najnebitnije statističke podatke klubova, trofeja i ostalog a nema volju da pogleda sebe i svoj unutrašnji svet?
Da li je to ono ljudsko, prizemno i uplašeno ili je u pitanju neki veći problem?

fuca se ubila za gledati, ali ne za igrati.

Eh dečačiću moj maleni, nema potrebe da svoje frustracije lečiš nada mnom, ako će ti biti lakše naravno ti slobodno čukaj po toj tastaturi, ja ti nikada neću zameriti ništa, sve je to deo tvog rasta, razvitka i sazrevanja. Kad budeš sazreo shvatićeš koliko je to sve bilo uludo.

pod "gledati", mislim na kladaru.

Evdus odaje vajb nekog ko je izbegavao fizicko i ko je eventualno od neke fizicke aktivnosti preskakao lastis sa devojcicama.

Vamo poziva na glasanje za Boska. Djecace, Bosko takve kao ti salje u manastir da kroz lopatanje spoznaju sebe

Gospodine Ejduse, fudbal (ili nogomet, kako katolički srbi kažu) je nešto u čeme uživa plebs. Ja recimo volim čitati Perl Bak, svirati klavičembalo, pa onda politi kurac nekim dobrim burbonom i zvati Bergasa da ga cucla satima, dok u pozadini slušam Poslepodne jednog fauna.

To je način na koji gospoda provode slobodno vreme, ne gledajući odrasle muškarce kako šutaju naduvenu životinjsku mešinu.

Od fudbala jedino gori tenis.
Mislim da je kod fudbala najprivlacnije to, sto gledalac zna da postoji mogucnost da izgubi sat ipo vremena zivota. To mu je ulog. I onda kada se desi da bude gol, dozivi ekstazu i bustuje sebi zadovoljstvo jer mu taj gol nudi opravanje da nije potpuni kreten na sta je bacio sat ipo. I naravno, efekat krda.

Lopta je okrugla, muškarci generalno vole obline
Ko ne voli obline taj peder
Eto

Jedina gospoda bet365, vraćaju pare ako bude 0-0. Nije reklama, govna su i oni.

Fudbal ima jako nisku barijeru za ulazak, skoro svako može da ga igra u teoriji, nije recimo kao u košarci ako nisi 180+ nemaš šta da tražiš, ili vaterpolo/rukomet ako nisi strvina.
Možeš biti kepec od 161cm kao D'Alesandro i opet da budeš fenomenalan, peak ljudska mašina kao CR7, ili suvo drvo 202cm ko Krauč, naći će se za tebe pozicija.

Drugo, fudbal je organizovani haos. Totalno je nepredvidiv a opet imaš filozofiju i taktiku bez koje ne bi imao iole ozbilnje šanse bilo koji tim.

Postiže se manje poena (golova) u utakmici koja traje duže u odnosu na druge sportove. što znači da potencialno svaki trenutak može da bude ključan. To daje neku draž i napetost. Margine između pobede i poraza mogu da budu jako uske.

Od fudbala jedino gori tenis.

mrš pederu.

da nema onog evnuha noloeta, bio bi vrh vrhova.