Čet

  1. Evo snežo opet snegova

  2. Kameni brate a što estonija to baš nisam nikad shvatio

  3. хезно
    to je to..

    To ti kažem.
    Most na Soči inače.

  4. @jebač

    Želja za nečim novim, a Estonija mi odgovarala: lepa priroda, malo korupcije, visoka razina digitalizacije, odlična klima za poduzetništvo i IT. Na niske temperature se navikne čovek.

  5. Jeste sve to super, al' ako ti se svakondevno provlači trip kroz medije da su 'Rusi ante portas', pitanje je koliko možeš na sve ostalo da se fokusiraš.
    Jedino da ideš logikom: boli me tuki i da dodju.

    Je l' stvarno trpaju onu jezersku mirodjiju u hranu?

  6. E a neka druga baltička zemlja?
    Možda i Finska?

  7. Autore Pepsi, jedan od razloga zašto sam odselio, nova 2024 me dočekala u Norveškoj :)

    Autore Lukac, pitajte šta vas zanima

  8. PS Finska nije baltička zemlja
    PPS koju jezersku mirođiju? :O

  9. I ako dođu rusi samo im pljesni u lice srpski pasoš

  10. Pa da kundakom dobijem, nisam lood.

  11. Ma ok, Rusi stvarno jesu tamo ante portas, ali i Bugari i Hrčci su kod nas, pa nas čak ni ovi naši ne truju baš u toj meri, da svakog časa možemo da očekujemo združeni zločinački poduhvat Hrčaka i Bugara, da nas okupiraju, a verujem da Eesti imaju baš takav stav u medijima.

    A ova jezerska mirodjija... Naidjoh par puta na neke kuvarske emisije, gde nesrećni zapadnjaci hoće da probaju baltičku kuhinju, i ovi domaćini, 'ladno odu u neko jezero iza kahane, naberu te neke travke i meću ih u jelo.. Jedan od ovih zapadnjaka probao direktno iz jezera i zaključio da ima ukus kao mirodjija.

  12. Talin udaljen dva i po sata autom od Rusije. Ne znam koliko tenku treba. Uzmi u obzir da Estonaca ima milion i dvesta, od toga tipa četvrtina bašbaš rusi. Dakle, dva i po sata od tebe je 150 miliona ljudi koji su ti kroz istoriju uterivali kurac baš ono tvrdo i nemaju problem da zarate s puno većom i pravoslavnijom državom.

    Za tu mirođiju iskreno ne znam, ali ne probajte baltičku kuhinju ako boga znate. Osim divljači, sve je bezukusno.

    EDIT: kuku, postajem nepismeniji

  13. To ti kažem.
    Most na Soči inače.

    na moj skoči :333

  14. Jeste sve to super, al' ako ti se svakondevno provlači trip kroz medije da su 'Rusi ante portas', pitanje je koliko možeš na sve ostalo da se fokusiraš.
    Jedino da ideš logikom: boli me tuki i da dodju.

    Pa znači li kakvom kurcu to članstvo u NATO?

  15. Teoretski da

    U praksi će ostatak NATO-a vrv zažmiriti na denacifikaciju nekih tamo državica. Možda i neće, ali dok se dogovore ameri, švabe, orbani, francuzi itd, tri baltičke državice već pevaju Kaćušu

  16. Ja zato i mislim da neće Rusi da ih čačkaju i da sve to trolovanje po tamošnjim medijima je samo za niskusne severnjake, koji ne znaju šta znači medijski mrak (što je još ludje i Švedi se opasno primili).

  17. sad zamisli da bugara ili kroasana ima doslovno 150 puta više nego srba, da su nuklearna sila i da zveckaju oružjem opako

    šta bi te moglo umiriti?

  18. Uvek možeš da postaneš Bugar ili Hrčak preko noći i da dočekaš 'oslobodioce' :)
    A nije valjda da se Estonci plaše nuklearki? Pa nije Rus (baš toliko) lud da baci nuklearku na toliko malenu teritoriju, kad će time garant i svoju delimično da sprži.

"Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone crnjaku - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"

SerbianForum | 13. Februar, 2010.