glas i način govora totalni erekšn kiler, ali jebljiva. zavezati ustima za radijator i onda iskazati frustracije, pa sve po kosi išpricati. kuja jeftina.
prepun je kurac onih sa dobrim telom koje ne možemo da vidimo i otpišemo ih zato što su prosečne ufaci. još jedno pitanje, da li vam smetaju mišićave pičke? poznata mi je ona sirotinjska spika kako je bog stvorio ženu samo za kuhinje i rađanja dece i da joj ne trebaju mišići i da plidu misli da sam gej što mi ne smetaju mišićave pičke, ali eto, zanima me.
kako su lepe, jedre
wtf video traje tri sata?
Traje onoliko koliko edžuješ lolo
glas i način govora totalni erekšn kiler, ali jebljiva. zavezati ustima za radijator i onda iskazati frustracije, pa sve po kosi išpricati. kuja jeftina.
izvinite, gospodo.
ne ne
let him cook, digo mise
Mesni jesi li za neko hotovanje?
https://vukajlija.com/forum/teme/76121-cet?strana=245#post_4197320
Prosečne ufacu zgodne utelu naravno
Vrati mi se moja balerina
prepun je kurac onih sa dobrim telom koje ne možemo da vidimo i otpišemo ih zato što su prosečne ufaci. još jedno pitanje, da li vam smetaju mišićave pičke? poznata mi je ona sirotinjska spika kako je bog stvorio ženu samo za kuhinje i rađanja dece i da joj ne trebaju mišići i da plidu misli da sam gej što mi ne smetaju mišićave pičke, ali eto, zanima me.
Ne, ali bodibilderke stop.
Bojite li se, psi?
bojim se crveno.
u crveno se boj, za narod svoj
dodaj malo i bele i neke kockice i tako to
Da
Mišićave ne
ne smetaju ili? meni ni bodibilderke nisu problem ako ga ne preteraju. ako su bicepsi veći od sisa, doduše, neka hvala.
Hah gaaaaaay
jebem ti tri mame, idi mariši svoje četiri pokrivene supruge u kuhinji, bolesniku bolesni.
unfathomably based