Čet

  1. kako su lepe, jedre

  2. wtf video traje tri sata?

  3. Traje onoliko koliko edžuješ lolo

  4. glas i način govora totalni erekšn kiler, ali jebljiva. zavezati ustima za radijator i onda iskazati frustracije, pa sve po kosi išpricati. kuja jeftina.

  5. ne ne

    let him cook, digo mise

  6. Mesni jesi li za neko hotovanje?

  7. Vrati mi se moja balerina

  8. prepun je kurac onih sa dobrim telom koje ne možemo da vidimo i otpišemo ih zato što su prosečne ufaci. još jedno pitanje, da li vam smetaju mišićave pičke? poznata mi je ona sirotinjska spika kako je bog stvorio ženu samo za kuhinje i rađanja dece i da joj ne trebaju mišići i da plidu misli da sam gej što mi ne smetaju mišićave pičke, ali eto, zanima me.

  9. da li vam smetaju mišićave pičke

    Ne, ali bodibilderke stop.

  10. u crveno se boj, za narod svoj
    dodaj malo i bele i neke kockice i tako to

  11. Ne, ali bodibilderke stop.

    Da

  12. ne smetaju ili? meni ni bodibilderke nisu problem ako ga ne preteraju. ako su bicepsi veći od sisa, doduše, neka hvala.

  13. jebem ti tri mame, idi mariši svoje četiri pokrivene supruge u kuhinji, bolesniku bolesni.

  14. četiri pokrivene supruge u kuhinji

    unfathomably based

"U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”."

Mondo | 25. Novembar 2010.