Čet

1. znam da ste dokoni isto koliko i ja

2. Znate li da većina mladih voli kurac, autore Hezno?

pa na to sam i mislio

3. što ne igramo neku onlajn igru tipa skriblio

jer će i tamo neki rendom lik preljuto trolovati

4. zamisli nakon cca 30 sekundi kako neki mladić od 40+ kreće sa bacanjem trolova

5. играјте хаксбала

6. joj heksbol moja ljubav zaboravljena

7. Igrajmo konKVIZtadora, znam odgovore na sva pitanja o Balaševiću i dominiram sa kosovskim ciklusom

8. Igrajmo haxa? Vecom loptom sutiramo manju? Ili za gospodare zivota agar.io bajo moj

9. moze haxa al ja sam u spicu ne vracam se preko pola ocu 50% lopti da dobijam u sesanest i da budem kapiten

10. Сјетих се шифре овог свог налога, након 13 година.

11. Pozdrav, dingospowe

12. Pridružite se nesanici

13. Nije se pridružio :(

14. Aprilili je, oće li iko baciti neki epsko-boemski trol?

15. neće, današnji svet je previše siv za aprililijevskih skećeva.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.