Vuk je u pvtu dobio informaciju da sam ja jako loše. A onda se javno poneo kao najveće đubre. Niko se ne iživljava. Gde je logika? Bila sam na sajtu i pozvala broj. Ja moram da se sklonim odavde da bih razgoravarala. Ali ajde, ja sam kriva. Trolovala sam!!! JUPIII. ZAJEBAVALA SAMS EEEE. sve sam vas izigrala!!! uaaa
Super ja sam prvi pomenuo dete, to je plagijatorstvo.
Elem, AvvI znao sam jos jednu devojku kao sto je ona doslovno sam cinio sve za nju, a ona je imala ovakve paranoicno-histericne ispade prema meni. Ovo je teska psihijatrija moram da priznam.
Dakle, nemojte da muvate teske psihijatrije. Drugo, nemojte ciniti toliko za nju, cak iako nije bolesna. Ako je bolesna, zaobidjite je, postedecete sebe muka.
Ne mogu da verujem rođenim ušima, ni očima. Zvanično nemam nikog. Pišem kad ova noćna mora prođe, ako uopšte prođe. Sad će nas isterati na ulicu iz kuće ...
Vuk je u pvtu dobio informaciju da sam ja jako loše. A onda se javno poneo kao najveće đubre. Niko se ne iživljava. Gde je logika? Bila sam na sajtu i pozvala broj. Ja moram da se sklonim odavde da bih razgoravarala. Ali ajde, ja sam kriva. Trolovala sam!!! JUPIII. ZAJEBAVALA SAMS EEEE. sve sam vas izigrala!!! uaaa
Super ja sam prvi pomenuo dete, to je plagijatorstvo.
Elem, AvvI znao sam jos jednu devojku kao sto je ona doslovno sam cinio sve za nju, a ona je imala ovakve paranoicno-histericne ispade prema meni. Ovo je teska psihijatrija moram da priznam.
Dakle, nemojte da muvate teske psihijatrije. Drugo, nemojte ciniti toliko za nju, cak iako nije bolesna. Ako je bolesna, zaobidjite je, postedecete sebe muka.
Bukvalno, evidentno je svakom da si labilna, nije neophodan pvt
Mislim da Ana Nikolić ima pesmu o tome.
Kako se zove?
Izvinjavam se javno Vuku.
Znači u suštini moj savet o listi za i protiv je prelomio. Nema na čemu.
Mislim da je pravda zadovoljena. Ostavite me na miru.
Vuzi pomogao najviše
Vuzi na usluzi
Tako treba Vuce,a ne ono simpovanje.
Konačno kurcem o stol. Vuka - odgojna ustanova.
Nemate pojma šta mi se dešava, poklala sam se s majkom
Ne mogu da verujem rođenim ušima, ni očima. Zvanično nemam nikog. Pišem kad ova noćna mora prođe, ako uopšte prođe. Sad će nas isterati na ulicu iz kuće ...
Proklet da je dan kad sam se rodila! Proklet stoput!
Ako je neko zaboravio da danas posalje sliku kurca Vuziju u inboks, podsecam
Rubrika Život piše drame
пхахахаа
деси фра бомби јеси завршио са пословном пратњом јебем ти матер нема те дуго мсм да се пљујемо мало
still a better love story than twilight