Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mujoslav jugonostalgičar
E zamisli sada, u napadu Mitrović i Džeko...
Priznajem, jugoslaven sam
Usta se serem jugonostalgičarima, jer sam i sam bio takav, pa imam veće pravo. Samo su gori 90nostalgičari.
Ne mogu da žalim za vremenima u kojim nisam živio ali neke stvari sig bi bile bolje iako bi to sve bila kula od govana
Ljudi kao Gabi Novak, pamte samo sretne stvari.
Nama, narodima Balkana treba željezna pesnica da određuje kako treba i šta treba, a ne samo i nama, odnedavno. Vidiš li u svijetu propasti demokratije i kapitalizma? Nestabilan i neodrživ je na duge staze, što se dokazalo
Baš je kapitalistička propagaDna ono što je dovelo do rata i uništilo Jugoslaviju
Jes jes, nije gomila nesposobnih partijaca na pozicijama i alave seljačke i radbičke klase koja bi leba bez motike i porodiljnog od 5 godina.
Zli Ameri, pu, pu
Upravo o toj propagandi i govorim. Priznajem da komunizam i socijalizam nisu idealno predstavljeni u svijetu, ali je njegova bit i ideja idealna, u suštini. Ti nesposobni partijci što spominješ nisu uopšte karakteristični ni za koje doba bivše Jugoslavije, nego su baš tipični za sadašnje razdoblje rasula i post - ratnog kriminalizma i krađe.
Amerikanci su svojim globalizmom i globalističkom propagandom okrenuli čitav svijet protiv sebe, to je toliko notorna i poznata činjenica da su se njena postupanja spominjala i ismijavala u komičnim nastupima još u '80
Pomalo tebra, s Jovom sam započeo jedno vrzino kolo na SFRJ temi. Uključi se tamo, pa da se iznapušavamo svi međusobno, što je i poanta ovog sajtoa
Zar ovaj sajt ima poentu?
čet kaće, kazane?
nikad. shvati jebo ga ti, NEMA VIŠE! NEMA!
fade
Zar nije umro Fade?
Pade u vodu ona priča mesnog da je fade kajzenov projekat vjestacke inteligencije
šta, ne može se kajzen ili jedan od moderatora ulogovat da to napiše?
ko je Kajzen?