Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Onaj sto te jebo
Na temi Dobre pičke pišu Jovo, Avi i Celt. Dva Mujoa na forumu. Jugonostalgija popularna tema.
Vrati se Stratimire, sve si u pravu bio.
Pickopacenici svi brt, a veliki Stratimir ne moze da se vrati jer je banovan
Upravo sam gledala neke filmove... nisam mogla da zaspim pa sam listala kanale i odabrala dva toliko apsurdna i teška filma da su mi vratili želju za životom.
Običan, miran, prosečan život, osmeh, svakodnevica, mir, dečiji zagrljaj - pa to bre nema cenu. Ja sam bogata. Nisam ni za ovo vreme, ni za internet sranja, ni za gluposti ogromnih dimenzija u koje srlja čitav svet s namerom da prati nekakve bolesne usrane trendove koji su više nego jezivi i monstruozni čak, i koji ništa od čoveka ne ostave kada ga sažvaću sasvim svojim rogobatnim zubima. Na ovom svetu toliko malo toga ima dušu, a to je jedino što me zanima. Hvala sili koja god da jeste što ja svoju nisam izgubila. Žali bože posvud ljude mrtve a žive. Mehanizovan, štur, robotizovan, prazan, opustošen svet, prepun ljudi a sve glupljih i nesposobnijih, ljudi koji ne mogu da potrče ili stisnu dugme na daljinskom.
Užas. Sodoma i Gomora. Moje dvorište najlepše je dvorište u koje sam kročila, najdivniji park. Moj dom je pretopao i nežan, pun boja i svega što raduje i pleni. Moje biće je čarobno i unikatno. Živim u oazi biljaka i knjiga. Moje sunce je moje dete. Majka je mesečina. To su sva moja blaga i prebogata sam. Još umem da se nasmejem i da tim smehom pokrenem lanac istog. Da sve osetim puta sto! Ništa mi ne treba iz svetova koji su čudovišni, nakaradni i veštački. Najednom se volim beskrajno. Sve sam shvatila u 2x130 minuta. Čudo jedno koliko je lepo leći pored svog malog sina koji spava kao jagnje s naduvenim obrasčićima i koji je zagrejao krevet, nako onakvih tv katastrofa. Sve što je zapad proizveo Satanski je otrovno. PU! Boleština i taj Holivud i L.A. i sva sranja. Neka ih potopi već jednom nešto i neka nestanu sa samom Sotonom. Ja imam raj u džepu, a oni ceo svet u paklu!!!
JOVOR
ROVOJ
nemoj da jovoruješ, to nije zdravo.
slabo sta novo na sajtu?
Definitivno.
a nema, onaj šakal se posro po 8-9 tema i niko više nema motivacije da išta piše.
Da je pavkati lako, pavkao bi svako
ne mogu više ovako, svaki put kada se oserem, osećam se umorno do kraja dana, imate li neke tips en čriks da mi lakše pada ovo?
da li da pređem na ovsene kao neki autori ili da trpim ovo još jedno pedesetak (čitaj: tridesetak) godina života?
Ovsene su zakon za to. No homo. Probaj par dana, ali one najobičnije, nemoj one pizdarije sa šećerom. Kombiniraj s bilo kojim voćem i videćeš promenu.
Mesni nemoj srati
a brate, dosadilo mi više, svaki put kad serem, kao da se porađam, toliko energije utrošim u to, kao da sam sat vremena u teretani bio. ne mogu više ovako.
I kao bonus, šuljevi, zbog mikrofraktura pri naprezanju. Samo
OVAS
V
A
S
Profe, čiji je Mujoslav bio dupli?
Ko god da je, preljuto smo istrolovani
нека кажу модови, шта су се стисли