Čet

1. FILIPE KOSTIĆUUUUUUUUUUUU

2. Groznica subotnje večeri

3. ali može li mi neko objasniti istoriju između njih dvojice

Pozaboravljao sam detalje, fejd bolje zna to, ali ugl lembas jebo Tomu i Dilat (mozda ne tim redoslijedom), pa progonio i jednu i drugu, Vuk podjednako nije jebao ni jednu ni drugu nego ljuto simpovao, pa se nadao da ce dobiti picke makar naknadno ako ih hrabro odbrani, taj neki fazon, koliko se sjecam nije njemu nista konkretno ni uradio

4. opasan ovaj lembas, jebo dve sajtuše.

5. Lembase jesi li se zahvalio Kajzenu za kresove?

6. Kresove?

Nego da znate kako smo nekad krali pastrmke iz ribnjaka, zabacim preko ograde 30 metara u bazen i motaj, a gazda imao macke velike, pa to je haos bio

7. sramota me što sam bio na neko vreme kratko čekaoničar.

8. sramota me je sto sam ikada blejao na vukajliji,bas preterano preterano jadni i glupi likovi koji nikada nisu niti ce jebati,latentni homoseksualci koji su od tarzana istih prejadnih likova stvorili neku sliku u glavi sebi kako izgleda pravi muskarac i kako se stereotipno ponasa i kakve stavove ima,od istih sisa koje kao i oni imaju 0 ulicnog iskustva i 0 iskustva sa pickama...onda gledam te mehure i streberkoe koji tako useiljeno pokusavaju ta sranja bas onako su ogavni i za samaracinu,svaka picka bi vas odjebala i svaka ljuta glava bi vas ishutirala...moja greska je sto vas nisam sutirao od samog pocetka nego vam dozvoljavao da se druzite sa mnom

9. Najjace od svega kako toma uopste ne demantuje ovo sve haha

10. LJ U T A G L A V A
    U
    T
    A

G
    L
    A
    V
    A

11. pa plidu da tomitj sada uzme da demantuje bilo sta, bilo bi docekano sa ajde ne smaraj sajtuso sta se istices u prvi plan
    u sto volim o sebi da pricam u trecem licu

12. Последњих десетак страна неко са мало више слободног времена да узме оде на вокару и изражајно прочита

13. Treba promijeniti nik tho, recenica "lembas jebo Tomu" zvuci bas gej, odmah ti u glavi Toma Nikolic ili tako neko

14. alo profe kaizene prijavite se

15. nmg vise ovo radite svoj poso

16. jebem ti internet u picku

17. kad on jede govna nad ostalima, u redu je, a kad neko njega malo čačne, odmah zove profove kajzene i ostale, pizdi i cvili po forumu, on nevina žrtva, on gospodin, a svi ostali majmuni.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.