U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
virus il pivo?
fak najveci let down - ne kazu zapravo
za virus
zovu ga kuron, kao kruna.
koronavirus zovu koronavirus
Eto, spodoba ne prestaje. Taj ne bi stao ni s metkom u čelo.
a i pivo isto procitaju ko sto je bog reko da se cita, korona :)
I moram jos da dodam.
Ti pises ove stvari isto zato sto si bolesna, imas oziljke u telu i dusi.
Sa mnom niko na taj nacin nikad ne moze postici nista.
... Se meni i dalje obraća. Omg
Dobices ti spodobu ajde mazi kremu na ta mesta
Dosta mi te je
https://vukajlija.com/recnik/autori/78090/komentari#comment_1705570
swetac, kako ubogo je došao tako je i nestao
ispunio svrhu i otisao
Hahahhahhah svaka mu čast
Kao grudva snega koja preraste u sneznu lavinu tako neko pravi problem oko necega gde apsolutno ne postoji. Eto tako. Nista ovo nije trebalo da se desi.
Je l treba sve umnobolne printskrinove od pre neki dan da objavljujem? Zasto? Zato sto je neko video problem tamo gde ga nema i poludeo i poceo svoje ludilo da siri na druge. Karantin.
svako ko ne moze da podnese boravak na netu ne treba da bude tu. ja prvi
profe imas pvt
meni samo nije jasno zašto je ovaj autor iznad u poteri za kurcem od lembasa i zašto je on uveren da sam to ja. mislim, znam da nije zdrav mentalno, ali može li mi neko objasniti istoriju između njih dvojice, da vidim zašto toliko gladuje za njegovim kurcem i obzirom da mu ga ne da, za mojim kurcem?
pitaj modossa mordossa