Prijava

Ne vozim se prevozom, a ako se kojim slučajem zadesim, nikad ne sjedim jer je kraća relacija neka sig. Ako pak sjednem, onda garant ima još slobodnih mjesta.

Ali da se nađem u toj situaciji, svakako da bih ustao. To čak nije ni do kulture, zdravorazumski je.

vuk poceo i smoklju da simpuje

sirotilja sam pa šta ako sam

tomi krivo jer gubi stokera

U to ime ide pivo i za Plidua

uuupravo, kako me tako dobro poznajes

e jel moguće zaključati temu ono, sjećam se da si ranije mogao tipa u isto vrijeme da komentarišeš s nekim i tema se locka sama od sebe, jel to sad riješio Kaizen?

Pa onda moraš brisati komentar da se otključa lol

Može jebeno tako nam je pala originalna tema za pornićarke, večno neprežaljena

vrišti kajzenu jaje za vukajliju, baš će on da opravi.

Jedino posteri mogu da spasu ovaj sajt.

I youtube linkovi i slike koje se vide.

Jedino trajni za ejdusa može da spasi ovaj sajt.

I da Predrag konačno počiva u miru.

Da vlasnik ima sluha procvetao bi sajt.

Reći ću vam nešto, ovako, sad iz duše, jer drugačije niti hoću, niti umem - svi ste ovde za razliku od mene - ŽIVI. Vi živite. Ja sam mrtva. Nažalost neće se desiti ništa što bi to moglo da popravi na ma koji način, niti ja to želim. Svakog koga sam uvredila - uvredila sam iz nemoći. Svakom kome se gadim - gadim se s razlogom. Sve što sam ovde iznela o sebi - gola je istina. Takođe je istina da me je zbog toga sramota, i da se užasno kajem, ali nema nazad. Meni nema mesta pod Suncem. Ni virtuelnog. Za sve ste bili u pravu. Čitavo vreme mrtvak vam drži propovedi o životu. Toliko sam mrtva da ne mogu da brinem više o svom detetu i da ću ga dati nekome, odustati, nestati, jer prvo ne smatram da ću izdržati ma šta od života više, a drugo nisam dobra za niti sam ga zaslužila. Želim da me NEMA. Da me nema NIGDE. Ni u vlažnoj zemlji, ni pod kamenom, ni na dnu neke vode, ni u mikročesticama ... želim da me nema, da nema ni mog pepela niti traga da me je ikad bilo, samo želim svim srcem da me NEMA. Uvek sam išla za srcem. Dala bi sve da osetim život jedan jedini dan. Još samo jedan jedini dan. Smatrala sam vas prijateljima iako me ne volite.

Ukoliko zaista imate želju da naudite sebi molim Vas da okrenete SOS telefon i potražite pomoć profesionalaca.
Držite mi se.