Čet

  1. pa ti si ovde to rekla

  2. Ravnodušan prema plaču
    Obožavam ilovaču

  3. nepravedno je, ali tako je

  4. Ne raspravljam više ni reči s tobom. Ozbiljno. Niti me pratiš, niti povezuješ realno šta pričam, niti konkretno umeš da komuniciraš, sve se svodi na tebe i tvoju sebičnost i lični doživljaj. Koji je vikend tebi u glavi druže?!! Ja sam maloumna da dižem ustanak za vikend?

    ... Univerzume, kometu. Vreme je.

  5. da vode dete za vikend?

  6. Ejdus je jedan pregospodin koji drka na leseve.

    LELE

  7. SOLIPSIZAM
    O
    L
    I
    P
    S
    I
    Z
    A
    M

  8. Mislim, deluje onako kao ljudi starije garde.. Ali sad baš ta morbid info

  9. Ejdus ima erekciju na tuđu pogibiju, što je generalno odvratno

  10. Znači nije za vikend

  11. Da dete uzimaju u SUBOTU. Ko je rekao da će biti kod mene do okončanja postupka? Zadnji put - mani me se. Pokušavam da se opustim, moram da budem uzdržana i hladna. Ne remeti mi boravak ovde.

  12. Ne ozbiljno, sporo kapiram, ali kapiram. Nisam pratio forum, ovlaš sam čitao i skontao da mora svakog vikenda da bude tamo

  13. Šta ti ja smetam. Ja nisam sebičan. Jako sam dobar

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.