Čet

1. pa ti si ovde to rekla

2. Ravnodušan prema plaču
    Obožavam ilovaču

3. nepravedno je, ali tako je

4. Ne raspravljam više ni reči s tobom. Ozbiljno. Niti me pratiš, niti povezuješ realno šta pričam, niti konkretno umeš da komuniciraš, sve se svodi na tebe i tvoju sebičnost i lični doživljaj. Koji je vikend tebi u glavi druže?!! Ja sam maloumna da dižem ustanak za vikend?

... Univerzume, kometu. Vreme je.

5. da vode dete za vikend?

6. Ejdus je jedan pregospodin koji drka na leseve.

LELE

7. SOLIPSIZAM
    O
    L
    I
    P
    S
    I
    Z
    A
    M

8. Mislim, deluje onako kao ljudi starije garde.. Ali sad baš ta morbid info

9. Ejdus ima erekciju na tuđu pogibiju, što je generalno odvratno

10. Znači nije za vikend

11. Da dete uzimaju u SUBOTU. Ko je rekao da će biti kod mene do okončanja postupka? Zadnji put - mani me se. Pokušavam da se opustim, moram da budem uzdržana i hladna. Ne remeti mi boravak ovde.

12. Ne ozbiljno, sporo kapiram, ali kapiram. Nisam pratio forum, ovlaš sam čitao i skontao da mora svakog vikenda da bude tamo

13. Šta ti ja smetam. Ja nisam sebičan. Jako sam dobar

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.