- Д
Sve što prija njoj, to meni škodillac
- BV
Skodi nemoj slusati profa masina se ne gasi dok je zagrejana dosli su ti plodni dani samo stancuj najlakse je odustati kad nema publike neko svira i za jednu osobu ko je pravi umetnik tako i ti imas jednog citaoca zbog kojeg se moras boriti tako anastasija.dosla u wien i falilo 5 ljudi u klubu i njoj se slosilo odlozila nastup pod izgovorom to je kurva
- јп
ma fora je u tome što pobeđuje autor a ne definicija, kamrad Škodilac ide na kvantitet
- l
sedma sila je za debila
ko veruje sta kazu vesti taj nije pri cistoj svesti
kad zelenski nesto prica
ja pozelim da sam macka
da nisam covek - Thilmo
Najjači deo.
Voditeljka:
Stevane, imam za vas dva pitanja (pita neko prvo pitanje)
Drugo pitanje, kako se nosite sa inteligecijom od IQ150, vi ste prepametni, vi ste čudo prirode.
Stevčo:
Izvinite, zaboravio sam prvo pitanje.
- Sledeća igra je Ko zna zna, a moli se Jovan Stević iz Čačka da ga ne drka ispod stola u toku emisije.Стевча, миљеник водитељки, игра на материнске инстинкте код њих, далеко ће догурати.
- Š
Rađanje je stvaranje života, ovo ovde je bastardizacija kreativnog procesa i pretvaranje istog u robotizovano štancanje mediokriteta na pokretnoj traci govana.
- Š
bora chorba catching strays
- l
u stevco al su te nahvalili u kuriru.cecin veljko sigurno umire od ljubomore.sto ne naucis programiranje ili nesto na kompu da mozes da radis
- Č
Jel se ovde isto šatro dele bodovi k'o u Superligi ili odma kurva ide Škodiju?